2777
2789
عنوان

نوزاد پنجاه روزم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 111 پست
پوووف نمیشه ک ، اخه منم مقایسه نکنم بقیه هی میگن عه فلان کارو نمیکنه هنوز؟؟؟

لازم نیست پیش اونام استرس بگیری بابا بیخیال گلم من ک جواب دندان شکن دادم اولش دیگ کسی جرات نکرد چیزی بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه ی اوله اینطوری منم اوایل اینطوری بودم خوب میشی توام عزیزم  ولی امان از حرفای بقیه ک هم ...

اصن روانیم کردن خودمم ک از همه بدتر 

ب قول شاعر از خود کجا گریزم؟

[QUOTE=205655836]دعا کن لطفا برامون خیلی دیگ خستم طاقت مشکل جدید ندارم بعد اون همه سختی[/QUO

عزیزم سعی میکنم قضاوت نکنم ولی زایمان سخت و دوران نقاهت بعد اون وبیماری نوزاد برای اکثر مامانا هستش .بزرگش نکن واسه خودت بچه همینه تازه اینا که چیزی نیس بذلر بزرگ بشه شما مامان ضعیفی هستیا😂

قوی اش وقتی به چیزی توجه میکنه خوبه دیگه.گردنشو نگه میداره؟ سعی میکنه دست به شیشه شیر خشکش بزنه وقتی داره میخوره؟

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉
لازم نیست پیش اونام استرس بگیری بابا بیخیال گلم من ک جواب دندان شکن دادم اولش دیگ کسی جرات نکرد چیزی ...

منم جواب میدما ولی تو ذهن خودم هی میگم نکنه راست میگن چرا اینجوریه

[QUOTE=205655836]دعا کن لطفا برامون خیلی دیگ خستم طاقت مشکل جدید ندارم بعد اون همه سختی[/QUO عزیزم ...

اره گردنشو کم و بیش نگه میداره شیشح شیرشم میگیره نسبتا

اره من واقعا ضعیف و استرسیم 

عزیزم از من ناراحت نشی..بخاطر این میگم ک دوران طلاییش تا قبل س یا چهارماهگی هست حتما ببرید..انشالله ...

نه این چه حرفیه ، اتفاقا ممنون موردی بود ک بهش فکر نکرده بودم 

اره گردنشو کم و بیش نگه میداره شیشح شیرشم میگیره نسبتا اره من واقعا ضعیف و استرسیم 

تی بچه میاری تا ۶ ماه همینه یکم که بزرگ شه و به اصطلاح جون بگیره خیلی اوضاع بهتر میشه الان ذهن و خسته میکنه بعدا هم جسم و با فضولیاش خدا حفظش کنه براتون

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉
تی بچه میاری تا ۶ ماه همینه یکم که بزرگ شه و به اصطلاح جون بگیره خیلی اوضاع بهتر میشه الان ذهن و خست ...

ممنون ک بهم انرژی میدی ان شالله ک نگرانیم بی مورد بوده باشه بعدها بیان ازم بپرسن دخترت خوب شد بگم ارهه الکی نگران بودم😞

دکترشم گفت تا اخر دوماهگی باید ب پدرمادر یا بازی لبخند بزنه

والا نه دکتر دختر من و نه دکتر اطرافیانم تا حالا همچین چیزی نگفتن و نشنیدم 

لبخند ارادی ۳ ماه به بعد هست اصولا 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤
چقد تلخ حرف میزنیدبعضیاتون شما ک جای من نیستی زایمانم وحشتناک بود بچم یک هفته بستری شد هزارتا مشکل ب ...

عزیزم منم فکر نمیکنم ت ب اندازه من سخت گذشته باشه واست 

منم سه روز زیر تنفس مصنوعی بودم با زور آمپول زایمان کردم بعد زایمان حدود دوهفته بیمارستان بودم ب علت ندونم کاری پزشک ها داشت مهر سیاتیک ب پیشانی بچم میزدن ک خداروشکر مشکل از جای دیگه بود حال من تصور کن از یجا ورم بدنم پف کرده بود از یجا درد زایمان از یجاهم داشتم بچه مو میدیدم برای پیدا کردن رگ سوزن پدر دست بالش درمیاوردن