دختر من پنجاه روزشه ، لبخند اجتماعی نداره چشماش موقع خواب زیر پلک میچرخه خیره میش به یه نقطه و پلک نمیزنه ارتباط چشمی هم خ کم برقرار میکنه نوار مغز داده سالم بود کسی اینجا هست بچش تو نوزادی با این علائم سی پی باشه یا بعد ها اتیسم تشخیص داده بشه؟
مرسی مهربون بابت انرژیت ، نمیدونم مامان هستی یا نه ولی مادر شدن همش استرسه 😞
خواهش عزیزم❤. بله من مامان 3تا فرشته هستم 2دختر یک پسر. این استرس ها طبیعیه. ما هم این دوران رو داشتیم مخصوصا بچه اول. ولی خب تقریبا همه این نگرانی ها بی مورد هست.مثل این نگرانی شما که اتفاقا منم دقیقا همین نگرانی رو واسه بچه اولم داشتم. مخصوصا که گاهی حرکت مردمک چشماش هم ناهماهنگ بود. مردم و زنده شدم تا اون روزها گذشت. خدا رو شکر دخترم سالم سالم بود و نگرانیم بی مورد بود
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
استرس داری بهت حق میدم منم مثل تو بودم تا یه مدت انقدر بچم آروم و طولانی میخابید گاهی فکر میکردم مرده دوراز جونش سرمو میزاشتم رو قلبش ببینم میزنه یا نه الان یه پشه از کنارش پاشه بیدار میشه قربونش برم خواب نداره خخ
قبل چهار ماه هیچ انتظاری ازش نداشته باش بعد چهار ماه یه کارایی می کنن بیا وببین ادم شاخ در می یاره
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن