2777
2789
عنوان

نوزاد پنجاه روزم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 111 پست
اخه میگم ک چون زایمانم خ سخت بوده و دخترم بستری شد میگم نکنه اکسیژن ب مغزش نرسیده ک این حالتاش اینجو ...

زایمان منم خیلی سخت بود نگران نباش اگر بعد یک ماه لبخند معنادار نزد ببرش دکتر 

باهاش حرف میزنی لبخند نمیزنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه داری ؟ اینجوری بوده ؟

اره عزیزم همینطوره که گفتی کسایی که نظر میدن مطمئن باش تجربه دارن که میگن. حتما بچه اولته درکت میکنم که نگران باشی ولی خیلی چیزا پیش میاد که نگرانت کنه همیشه بیا و اینجا بگو تا نگرانیت رفع شه. دیدی که همه گفتن طبیعیه

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
وآقعا که. بچت فقط ۵۰روز ازین دنیا رو داره . لبخند؟؟!!!!!!میری دنبال علایم اوتیسم میگردی؟؟؟ برای یه ب ...

نگواینجوری شما ک جای من نیستی من زایمانم خیلی سخت بود شونزده ساعت درد کشیدم بچم تحت فشار بود بعدم یک هفته بستری شد سینه نگرفت شیرخشکی شدو هزارتا دردسر دیگ ک گفتن نداره ، میترسم مجموعا این اتفاقا باعث این تاخیرش شده باشه

وا حرف دهنت بفهم این چیزا چیه ب بچه میگی تو دهنت میگی بچه نوزاد رفته رفته درست میشه 

چقد تلخ حرف میزنیدبعضیاتون شما ک جای من نیستی زایمانم وحشتناک بود بچم یک هفته بستری شد هزارتا مشکل برامون پیش اومد میترسم اون اتفاقا باعث این تاخیر یا مشکل بدتر شده باشع

عزیزم خیلی کوچولوعه دخترت. نگران نباش. دکترهم که خدا رو شکر گفته سالمه. اون حرکات چشماش هم بخاطر خوا ...

مرسی مهربون بابت انرژیت ، نمیدونم مامان هستی یا نه  ولی مادر شدن همش استرسه 😞

نگواینجوری شما ک جای من نیستی من زایمانم خیلی سخت بود شونزده ساعت درد کشیدم بچم تحت فشار بود بعدم یک ...

عشقم از هیچی نترس کاملا سالم و طبیعیه شما که 24 ساعته نگاهش نمیکنی شاید لبخندزده ندیدی

اون نوزادایی که لبخند میزنن عضلات صورتشونه فک میکنید میخندن وگرنه اصلا لبخند معنی نداره این سن