هیچ وقت نگو نمیتونم اگه از عضلات درست استفاده نشه به مرور تحلیل می ره بدن دفرمه میشه قوز میکنی و هزاران چیز دیگه ورزش فقط برای لاغری و چاقی نیست تو این شرایط کرونا که همش تو خونه هستیم باید ورزش کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم با یه نفر که بهم برنامه غذایی میده کار میکنم ۵ کیلو هم کم کردم واقعا اما خب شرایط اقتصای راستش جوریه که ۲۰ تومنم بیست تومنه من چون خودم بودم ۵۰ گرفت ازم واسه یه ماه اما اگه ۱۰ نفر باشیم نفری ۲۵ میگیره واسه همین دنبال ۹ نفر دیگم
هیچ کدوم چاقتر از من نیستین وزن 66 قد 159 فکر کنید چقدر چاقم هر کاریم میکنم کم نمیشه
وقتی کالری که به بدن میرسه از سوخت و ساز بیشتر باشه میشه چاقی و اضافه وزن شما یا زیاد میخوری یا فعالیت بدنی کم داری یه درصدی هم به هورمونهای بدنیتون مربوطه مثل تیروید
هیچ کدوم چاقتر از من نیستین وزن 66 قد 159 فکر کنید چقدر چاقم هر کاریم میکنم کم نمیشه
تا ثیرر داره ولی کلا نا امید نباش اگه بخوای نتیجه میده من حالا از برنامه ی خودم راضیم خواستی بگو باهاش حرف بزن شاید راهنماییت کرد عزیز دلم اما به نطرم شما فقط تپلی باشی به شدت هم جذاب