2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخا چاق شم‌

من دارم با یه نفر که بهم برنامه غذایی میده کار میکنم ۵ کیلو هم کم کردم واقعا اما خب شرایط اقتصای راستش جوریه که ۲۰ تومنم بیست تومنه من چون خودم بودم ۵۰ گرفت ازم واسه یه ماه اما اگه ۱۰ نفر باشیم نفری ۲۵ میگیره واسه همین دنبال ۹ نفر دیگم 

قد ۱۶۸ وزن ۷۰ البته دارم با ورزش سایز کم میکنم

وای مثل منی .سایزت چنده الان

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم
من دارم چاق میشم با قرص😒😒 ولی برمیگرده

ای وای خطر داره با قرص😑 

من دارم با یه نفر که بهم برنامه غذایی میده کار میکنم ۵ کیلو هم کم کردم واقعا اما خب شرایط اقتصای راستش جوریه که ۲۰ تومنم بیست تومنه من چون خودم بودم ۵۰ گرفت ازم واسه یه ماه اما اگه ۱۰ نفر باشیم نفری ۲۵ میگیره واسه همین دنبال ۹ نفر دیگم 

من میخوام لاغر شم ۶۵ ام

ای وای خطر داره با قرص😑  من دارم با یه نفر که بهم برنامه غذایی میده کار میکنم ۵ کیلو هم ...

خدایی ۵۰ تومن چیه دیگه😐😐

واسه سلامتیت خرج کن نترس

من قرصای گیاهی مصرف میکنم

صرر نداره

هر دوره ک ماهی یباره ۳۰۰ میشه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
منم

تصمیم بگیر اراده کن موسیقی شاد بزار و .....شروع🏃‍♀️🏃‍♀️

اصلا بدنم اینقدر خشکه باورت نمیشه البته شایدم واسه اصافه وزنه از وقتیم که کرونا شد موندم تو خونه بد تر شدم افسردم اصلا