2777
2789
عنوان

چرا واقعا

101 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . یه سوال دارم لطفا جواب بدید . میخوام بدونم یکی منو تو تلگرام بلاک کرده یانه . پروفایلش مخاطبین منه . بیوگرافی نداره . فقط من آیدیشو میتونم ببینم با نظرتون بلاکم یا نه ؟ اگه بلاک باشی میتونی آیدی طرفو ببینی ؟ 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین بازدیدش کیه

خیلی وقت پیش . ولی فکر کنم از قبلانم همینو مینوشت

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

آره میتونی ببینی فقط میزنه بازدید خیلی وقت پیش اگه اینطوریه بلاکه

ینی میتونی آیدیشو ببینی ، آخه بازدیدش از قبلا هم خیلی وقت پیش میزد