2777
2789
عنوان

دوستای کوچیکتر ازمن همه ازدواج کردن من دریغ از بک خواستگار الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 69 پست
خانواده خیلی خوبیم شغلشونم ک خوبه جای خوبیم زندگی میکنیم توشهرستانه اما جای خوبش

خوشگلم ربطی نداره، شهرستانی مگر سنتی ازدواج نمیکنه!

منم شهرستانم..

ببین اسی من خودم برای خودم شیوه سنتی رو نمیپسندم، که اصلا الان کار ندارم بهش..

اما کسایی که سنتی ترجیحشون هست و میخوان خواستگاری کنن، معمولا به همون چیزهایی که گفتم، دقت میکنن!

رفتار و برخورد مادر و پدر مهمه براشون!

مثلا اگر جزو شخصیت هایی باشن که اهل یسری حاشیه باشن..

مثلا اهل غیبت کردن باشن..

یا مثلا جزو کسایی باشن که راحت‌تر احساسات رو بروز میدن..

مثلا راحت عصبانی میشن و در جمع به کسی پرخاش میکنن..

یا نگاه از بالا به پایین دارن...

یا در جاهایی که در سطح و لول و شخصیت شون نیست، رفت و آمد دارن، موثره...

اینا رو چک کردی با خودت؟!

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خسته شدم دیگه ۲۶ سالمه و هیچی به هیچی دیگه خسته شدم اینقدر از خدا خواستم و نذر و چله کردم مردم د ...

پاشو برو بیرون بگرد این ور اون ور توی جمعها شرکت کن به ایده آلت برسی خدا چیکار کنه بندش حرکتی نمیکنه؟

پاشو برو بیرون بگرد این ور اون ور توی جمعها شرکت کن به ایده آلت برسی خدا چیکار کنه بندش حرکتی نمیکنه ...

این بیرونم ادم میره پسرا هول لاشی میفتن دنبالت برا س ک س بخدا حامعه خرابه 

من بجز خواستگار هیچی یبول ندارم

این بیرونم ادم میره پسرا هول لاشی میفتن دنبالت برا س ک س بخدا حامعه خرابه من بجز خواستگار هیچی یبول ...

عزیزم من گفتم دوست بشی؟تو جمع های زنونه توی عروسی تولد توی عزا توی پارک توی مسجد خلاصه هر جایی میتونی حضور داشته باشی خواستگار پیدا میشه

پاشو برو بیرون بگرد این ور اون ور توی جمعها شرکت کن به ایده آلت برسی خدا چیکار کنه بندش حرکتی نمیکنه ...

من هر روز هفته بیرونم و اینور اونور 

هررررر روز دستکم با ۵۰ ادم جدید اشنا میشم 

خانوادمم جدا از من دوست و رفیق های خودشونو دارن و

اونا هم از من اجتماعی ترررر 

همش یا بیرونیم یا مسافرت و روابط اجتماعیمون ۱۰۰ 

خانواده سرشناسیم هستیم 

فک نکنید چون میگیم شوهر یعنی هیچ کاری نیمکنیم 

من سر کار میرم دوباره تو خونه کلاس خصوصیم میگیرم ورزش انجام میدم  اینا همه کارای روزانمه  بینیمو هم ۲ ماه پیش عمل کردم ماهی nتومن در اومد و nتومن پس انداز دارم که میتونم یه خونه کوچیک نقلی بخرم

و خیلی چیزای دیگه بنظرت اینا همه بنظرت ۳ ماهی یه بار مسافرت رفتن و گشت و گزار و دیددار کمه ؟؟؟

من هر روز هفته بیرونم و اینور اونور هررررر روز دستکم با ۵۰ ادم جدید اشنا میشم خانوادمم جدا از من دوس ...

پس میمونه اینکه یه مشکلی داری موقع پریودی خرابه رفتی؟قبرستون رفتی؟

خواستگار بد نیاد بهتره که

الان به خاطر تورم کلا ازدواج کم شده

منم 27 سالمه تا حالا یه خواستگار خونمون نیومده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏