2777
2789
عنوان

تیپ سوسولی برای خانمها

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 78 پست
خب شوهرش هست. دخالت نمیکنه که دلش میخواد همسرش اینطور باشه اونم بعضی وقتا وباتوجه به محیط مکان .تازه ...

ببخشیدا این یجور بی غیرتیه متاسفانه جایی زندگی میکنیم که دستا زیاد هرز میپرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداکدوم مردایرانی توتیپ خانمش دخالت نمیکنه...همشون ازدم فوضولن....ای کاش فقط شوهربود...داداشابدترن. ...

من خیلیا رو میشناسم که دخالت نمیکنن و به این شعور رسیدن که زن به عنوان یه انسان قدرت انتخاب و عقل داره

جدا از اون، هر مردی که پوشش خاصی مد نظرش هست میتونه دنبال خانوم هم عقیده خودش بگرده یا قبل ازدواج مطرح کنه ببینه اون خانوم پوششی که مدنظرش هست رو دوست داره و میتونه بپذیره یا نه

وقتی پوشش یه خانوم رو دیده و باهاش ازدواج کرده، یعنی من تورو همینطور پذیرفتم، واقعا غیرمنطقیه که بگه بیا طبق نظر وخواسته من لباس بپوش

والا خوب مردا بی غیرت شدن  چند روز پیش ی خانمی دیدم تاپ کوتاه که فقط تا زیر سینشو گرفته بود &n ...

واسه مردا یه نوع افتخار شده که زنشون در معرض دید قرار بگیره.

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
دقت کردی الان به هرکسی که اون تیپ انتخاب و سلیقه ش هست غیر مستقیم گفته شد امل؟ :)) 

آره والا من خیلی شنیدم بخاطر حجابم

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
واسه مردا یه نوع افتخار شده که زنشون در معرض دید قرار بگیره.

حتما همین طوره وگرنه دختر خالم که سال ها انگلیس میگه  تو همون خارجشم این جوری نمیگردن که تو ایران میگردن بعد همون ها هم بیشتر ناراحت حجاب اجباری هستن

من خیلیا رو میشناسم که دخالت نمیکنن و به این شعور رسیدن که زن به عنوان یه انسان قدرت انتخاب و عقل دا ...

شوهرمن که فقط منطق منطق خودشه.....به این درجه والانرسیده.....😂😂😂چندروزپیش عکس خودموگذاشتم پروف واتساپ بعدپسرخواهرم پیام داده این چیه پاکش کن....ولی شوهرمم دیده بودولی هیچی نگفت....اونم چ عکسی باحجاب کامل......وای آخه یکی نیس بگه به توچ....آخه من توروبزرگ کردم تازه پشت لبش سبز شده....واسه من غیرتی میشه....😳😳😳

ن عزیزم شما زیاااادی حساسی و زیادی ب خودت گرفتی😊😊😊😊

من تیپم اونجوری نیست اتفاقا که به خودم بگیرم یا نه

ولی بهتره تو انتخاب کلمات دقت کنید، حتی اگه قصدی نداشته باشید حرفتون اون رو میرسونه به طور واضح

آره والا من خیلی شنیدم بخاطر حجابم

کسی که به خاطر پوشش به شخصیت بقیه برچسب میزنه،خودش نشون داده چه تفکر سطحی ای داره. 

حالا چه این برچسب به یه فرد پوشیده و باحجاب بخوره، چه به شخصی که بی حجاب هست

دقت کردی الان به هرکسی که اون تیپ انتخاب و سلیقه ش هست غیر مستقیم گفته شد امل؟ :)) 

آره الان اگه ی زن با حیا باشه و‌مانتو جلو بسته با شلوار بلند بپوشه میگن امل 

خدا را شکر من املم