2777
2789
عنوان

تربیت جنسی کودکان🙂

316 بازدید | 13 پست

بچه ها این مسئله خیلی مسئله مهمیه چون ک الان خیلی با وجود رسانه ها چشم و گوش بچه ها بازه

اگه جدی نگیرید و ندونید باید چیکار کنید بچه تون درگیر چیزای خوبی نمیشهه

واقعا جدی بگیرید و یاد بگیرید

راه حل داری؟

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجهم...من دربارش قبلا خیلی خوندم اینجا یه حرفی پروندم ببینم شما چقدر اطلاعات داری..

نیاز به اینکار نبود گلم میپرسیدی میگفتم

من اطلاع خاصی ندارم و اینو به زبون خودم میگم چون ازدواج نکردم

ولی میدونم خیلی مهمه و تو فکرشم

ولی شمایی ک اطلاعات داری کمک کن به بقیه

نیاز به اینکار نبود گلم میپرسیدی میگفتممن اطلاع خاصی ندارم و اینو به زبون خودم میگم چون ازدواج نکردم ...

تربیت جنسی کودک یعنی آموزش تدریجی متناسب با سن و درک فرزندتون

از دو سه سالگی با نام صحیح اعضای بدن آشنا شه و مفهوم حریم خصوصی رو درک کنه

بین چهار تا هفت سال باید تفاوت بدن زن و مرد را بدونه و یاد بگیره که هیچ کس بدون اجازه حق نداره به بدن او دست بزنه

در هشت تا یازده سالگی باید با تغییرات بلوغ آشنا بشه هم تغییرات جسمی هم هیجانی

در نوجوانی علاوه بر آگاهی از رابطه جنسی سالم باید درباره مدیریت احساسات مرزهای عاطفی و تاثیر رسانه ها هم آموزش ببینه

تربیت جنسی فقط صحبت درباره س ک س نیست بلکه آموزش احترام به بدن خود و دیگران فهم رضایت در رابطه و ساختن نگرش سالم نسبت به عشق و صمیمیت هست

والدین باید پاسخگوی سوالات فرزند باشن بدون خجالت یا دروغ و اگر خودشان دانش کافی ندارن از مشاور یا کتاب های معتبر کمک بگیرن

این آموزش ها مثل واکسن عمل می کنن و از آسیب های آینده جلوگیری می کنن

سعی کردم خیلی خلاصه بگم

خیلی وقت گذاشتم ولی فکر میکنم برای آینده یه نفر ارزششو داشت

ایشالا که مفید باشه براتون گلم

تربیت جنسی کودک یعنی آموزش تدریجی متناسب با سن و درک فرزندتوناز دو سه سالگی با نام صحیح اعضای بدن آش ...

ممنون ک تایپ کردین گلم خیلی زحمت کشیدی🥰🥰🥰

ولی کاش با جزئیات بیشتر بود ک واقعا مادرا ها بتونن اجراهش کنن

ممنون ک تایپ کردین گلم خیلی زحمت کشیدی🥰🥰🥰 ولی کاش با جزئیات بیشتر بود ک واقعا مادرا ها بتونن اجرا ...

اشکال نداره

اگه سوالی برات پیش اومد جواب میدم

من درباره روانشناسی و ناخوآگاه و رابطه و ازدواج و فرزند داری خیلی کتاب خوندم و مطالعه داشتم هرچقدر بتونم کمک میکنم عزیزم ❤️

تو فکرشم ولی خو اگه اسم کتاب یا مشاوری ببرم شاید بقیه فکر کنن تبلیغه کاش خودتون برین دنبالش

داخل اینستاگرام یا روبیکا سرچ بزن *کوثر یاوری

روانشناس کودکه استوریا و پستاشو ببین

🎀‌دخترا همه ناز هستن، انسان‌های خاص هستن