2777
2789
عنوان

تیپ سوسولی برای خانمها

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 78 پست
چقد توهین آمیز... ناراحت شدم برای دوستتون اینم دخالت توی پوشش خانومه

خب شوهرش هست. دخالت نمیکنه که دلش میخواد همسرش اینطور باشه اونم بعضی وقتا وباتوجه به محیط مکان .تازه من حسودیم شد ایکاش شوهر منم اینقدر حساس بود  

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
تی شرت و  شلوار لی و یه مانتوی جلوباز قرمز  یا شلوار کوتاه پاچه بیرون یا یه تی شرت توری ه ...

اووووف..بدبخت مگه میخوادبره خودفروشی...آخه ایندیگه چ تیپی.....شلوارچرم قرمز😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرابعضی مردااینطورن......بعدبذارببینم چرادوستت ازتونظر خواسته...بعدتازش خواهرشوهرام ودختراشون ازا ...

خب دوست صمیمیم هستش عین خواهرم از بچگی تا الان که ۳۲ سالمه باهم هستیم تمام جیک وپوکمون باهمه منم بعصی وقتا درمورد موضوعی ازش نظر میخوام 

چقد توهین آمیز... ناراحت شدم برای دوستتون اینم دخالت توی پوشش خانومه

بعداکدوم مردایرانی توتیپ خانمش دخالت نمیکنه...همشون ازدم فوضولن....ای کاش فقط شوهربود...داداشابدترن....من که ازداداشم بگیرتاپسرای خواهرم....فک کنم اونابیشترشوهرم حساسن...بااینکه چادریم😂😂😂😂

خب شوهرش هست. دخالت نمیکنه که دلش میخواد همسرش اینطور باشه اونم بعضی وقتا وباتوجه به محیط مکان .تازه ...

شوهرش باشه

خانومو همونطور که دیده پسندیده

خانوم خودش عقل و شعور داره، میتونه برای پوشش تصمیم بگیره

از طرز فکر مردایی که بعد از ازدواج همسرشون رو مجبور به پوشیدن حجاب یا چادر میکنن بیزارم... ولی این حتی بدتر از اونه بنظرم

واقعا حسودیتون شد؟ بنظرم خیلی تحقیر آمیزه که مردی به فکر این باشه که بقیه مردم درمورد ظاهر خانومش چی فکر میکنن یا بخواد خودش به وسیله ظاهر خانوم بهتر به نظر برسه

البته از جمله " تیپ سوسولی بزن" اینجور برداشت میشه... نمیدونم حقیقت امر دقیقا چی بوده

والا خوب مردا بی غیرت شدن 

چند روز پیش ی خانمی دیدم تاپ کوتاه که فقط تا زیر سینشو گرفته بود  پوشیده بود نصف شکمشم پیدا بود با ی مانتو توری روش شلوار قد  هشتادشم  تا عمق وجودش کشیده بود بالا که ی خانمی رد شد خندید گفت نگاه فلانش  اون وقت شوهرشم با افتخار کنارش راه میرفت 

آفرین ....انشاالله همیشه دوستیتون پایدارباشه

قربونت گلم . اما دوستم همش دنبال ست کردن رنگهای لباسشه همش میگه شلوارم رو باچی ست کنم شالم رنگ مانتوم باشه خوبه یا رنگ شلوارم یا رنگ کیفم.مانتو رنگ کفش خوبه یا رنگ شال ........ بیچاره گیج شده

والا خوب مردا بی غیرت شدن  چند روز پیش ی خانمی دیدم تاپ کوتاه که فقط تا زیر سینشو گرفته بود &n ...

دیگه اون هدفش همین بوده توجه ها رو جلب کنه ک موفق هم شد

همین سایت یکی میگفت شوهرم بهم میگه واسه دوستاش لباس باز بپوشم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤