2777
2789
عنوان

تیپ سوسولی برای خانمها

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والاشوهرمن همش میخوادیه جوری منوبیشتربپوشونه....مردم شوهراشون چ ایده هایی میدن....😉😉😉😅😅😅

بخدا شوهر منم همینطوره

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

تی شرت و  شلوار لی و یه مانتوی جلوباز قرمز 

یا شلوار کوتاه پاچه بیرون یا یه تی شرت توری همه چی معلوم روش مانتو کوتاه تا باسن❤ یا استفاده از کلاه به جای روسری یا پوشیدن شلوار چرم تنگ قرمز 

ﻫﻮﺱ ﮐﺮﺩﻡ ﭼﻨﺎﻥ ﮔﯿﺞ ﺷﻮﻡ ﺍﺯ ﺗــﻮ …ﭼﻨﺎﻥ ﻣﺴﺖ ﺷﻮﯼ ﺍﺯ ﻣـﻦﺯﻣﯿﻦ ﺳﺮﮔﯿﺠﻪ ﺑﮕﯿﺮﺩ …ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ” ﻣـﺎ” ﺩﻭ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﯿﻢ❤
برو اینستا پیج بلاگرارو ببین منظورش استایل اوناس  بلاگرایی مثل فرشته کیا ، الهام حسینی، رها به ...

چشم ممنونم

شلوار قد نود مانتو کوتاه موهای از شال بیرون اومده

آخه خانواده زیاد بی حجابی نیستن من ندیدم تا به حال موهاش بیاد بیرون

مگه تیپ شما چه جوریه

همونجوری ک الان دوستان گفتن.شلوار قد ۹۰ کتونی رنگی مانتو جلو باز

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
چه واژه ی مسخره ای...خوب بخودش برسه 

خیلی به خودش میرسه .اما شوهرش میگه همش تیپت خانومانه یا اسپرته یکم تیپ سوسولی بزن

بخدا شوهر منم همینطوره

پس چرابعضی مردااینطورن......بعدبذارببینم چرادوستت ازتونظر خواسته...بعدتازش خواهرشوهرام ودختراشون ازاین بی قیدان....ولی من ازاولم چادری بودم....بعدتازه به من گیرمیده بهش که میگم بروبه خواهرات گیربده میگه اوناشوهردارن...من صاحب اختیارتم.....یکی بیادبه این بگه دوره برده داری تموم شده....🙃🙃🙃🙃ولی بابام ماه چ قبلامن مانتویی بودم چ بعدچادری شدم هیچ کاریم نداشت...چادراخودم اتخاب کردم وخیلیم دوسش دارم....هزاربارم به شوهرم گفتم اگه بخوامم خودم کنارش میذارم به توربطی نداره....ولی زبون نمیفهمه☹☹☹☹