2777
2789
عنوان

سمی ترین ترکیبی که خوردین چی بوده؟

901 بازدید | 56 پست

وقتی یه خیار قلمی خوووشمزه تهش تلخ بود به جبران تلخیش به یه هلو رسیده گاز زدم و کرمش زد بیرون

تخلی خیار بمااااند که طعم اون دون دونای سیاه اطراف کرمه مااااندگار شد برام

هنوزم حس میکنم اون تخمای کرمه تو معده ام دارن رشد میکنن😅😣

من به ارزوهام قول رسیدن دادم🦾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوفته با سس سفید 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

اقا من مامانم نبود خالم زایمان کرده بود پیشش بود بعد بابام برا صبحانه درس کرده بود من چاییم باید از اول شیرین باشه بعدش بابامن بجا شکر نمک ریخته بود وقتی خوردم فقط منفجر شدم😐

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

بد نیست ولی عجیبه دیروز گرسنم شد نهارم نداشتم شیرین عسل با نون خوردم😐

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من تو شله شکر میریزم هم تو حلیم🥴😂

کجاش عجیبه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

سر بازی جرات حقیقت 

تو چایم کاغذ ریز کردن همه انگشت زدن توش منم خوردم 🤢🤢

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308