2777
2789

کجای کرج؟ 

من عظیمیه، میدون مهران، روبه روی بیمارستان تخت جمشید خریدم عینکم رو، اسم عینک فروشیش یادم رفته ولی دقیقا اونور خیابون روبه رو بیمارستانه

مدلاشو کلا دوست داشتم، از عینکمم راضیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مهرویلام ، زیاد فرقی نمیکنه کجا باشه ... یادتون هست قیمتش رو؟

من البته ۲ سال پیش خریدم عینکمو

کلا ۴۰۰ شد عدسیش (کره ای)، ۳۰۰ شد قابش

رو انتخاب عدسی زیاد نمیشه مانور داد، ولی قاب رو میشه خیلی راحت ارزون تر انتخاب کرد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من البته ۲ سال پیش خریدم عینکمو کلا ۴۰۰ شد عدسیش (کره ای)، ۳۰۰ شد قابش رو انتخاب عدسی زیاد نمیشه م ...

پدرم چند ماه پیش خرید از اینا که دوربین ، نزدیک بینن ۲ تومن شد ، جرات نمیکنم برم من😅

پدرم چند ماه پیش خرید از اینا که دوربین ، نزدیک بینن ۲ تومن شد ، جرات نمیکنم برم من😅

متاسفانه روز به روز قیمتش بالاتر میره، ولی سریع تر بخر، الان یه قیمته یهو اخر شهریور یه قیمت چند برابر میشه

عینک بابای من ترکیبی بود (یعنی هم نزدیک بین هم دوربین) اون خیلی گرون تر شد

فکر کنم ولی عینک های نزدیک بین ارزون تر باشن

متاسفانه روز به روز قیمتش بالاتر میره، ولی سریع تر بخر، الان یه قیمته یهو اخر شهریور یه قیمت چند برا ...

چند ماهه میخوام برم چشم پزشک ،تو این چند ماهه ضعیف شدن چشمام ، ولی هی پیک پشت پیک جرات نمیکنم جای شلوغ برم