2777
2789
عنوان

موندن بین خواستگار و دوس پسر

904 بازدید | 23 پست

سلام خوشگلا

واقعا خیلی دو دلم نزدیک2سال با یه اقا پسر اشنا شدم ولی هنوز مشخص نیست که برا ازدواج پا پیش میذاره یا نه .یه خواستگار دارم که مثه خودم پرستاره خیلییی دوسم داره هر چی از دستش بر میاد انجام میده تا دلمو بدست بیاره و اخلاقش میدونم از دوس پسرم بهتره از لحاظ ظاهرم تقریبا یکین.وضع مالی دوس پسرم خیلی عالی بود ولی بنظرم خسیس بود راضی به پول خرج کردن نبود.واقعیتش دلم پیش دوس پسرمه هنوز به این اقا پرستار علاقمند نیستم و ایشون بعد چن ماه میخان بیان خواستگاری....

شما جای من بودین چیکار میکردین بین دو راهی موندم😕

ولی اگ دوست پسرتو میخاستی بین دوراهی نبودی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم دوست پسرمو انتخاب میکردم 

یعنی احساسمو 

چون ادم کسیو که انتخاب میکنه رو بیشتر میتونه تحمل کنه مشکلاتشو تا کسی که بهش تحمیل شده رو

لطفا دعام کنید برسم به عشق دلم من خیلی دوسش دارم 🥺

خب به دوست پسرت بگو که اگه تورو واسه ازدواج میخواد تکلیفتو روشن کنه اگه یه روز بیاد بگه تورو نمیخواد واسه ازدواج اون خواستگارت هم دیگه پریده اون وقت اشتباه بزرگی میکنی تو زندگیت 

من بودم به این فکر میکردم با کدومشون میتونم یه زندگی با ارامش و راحت داشته باشم,حرف یک عمر زندگی هست ,ببین با کدومشون راحت تر میتونی حرفهاتو بزنی و بهتر درکت میکنن ,براتون ارزش و احترام قائلن,

بعد ازدواج شاید توی خونه  هر روز نتونی اراسته و خوش پوش باشی بعضی مردا فقط عاشق همون ظاهر زنها میشن 

و...

دریک کلام ببین کدومشون شما رو برای خودتون میخوان

شرایطو خصوصیات اخلاقی هرکس متفاوته  امامن دنبالم عقلم رفتم اما هنوز بعد از ۸ سال شرمنده ی احسا ...

طرف مقابلتون دوستون داره ؟چون این خواستگارم خیلی بهم ارزش میده و حس میکنم بیشتر از دوس پسرم دوسم داره.

ینی با خصوصیات اخلاقی خوب همسرتون هنوزم دلتون پیشش نیس 

بنظذم بگو خواستگار دارم ببین چی میگه بگو تکلیف منو مشخص کن ولی حس من میگه اونی که واقعا دوستت داره ...

چن بار همین اتفاق افتاده و سعی کرده منصرفم کنه میگه تو با من خوشبخت میشی با اونا نمیسازی فلان بعد که دیده کامل جواب منفی دادم بهم گفته ک من بهت قول ازدواج نمیدم.

چن بار همین اتفاق افتاده و سعی کرده منصرفم کنه میگه تو با من خوشبخت میشی با اونا نمیسازی فلان بعد که ...

پس اسی وقتی فهمیدی پا پیش نمیزاره عمرتو وقتتو براش نزار با خواستگارت ازدواج کن