2777
2789
عنوان

چقد ساده اید که میرین باهاش همدردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 103 پست
نم حقیقتش باور نکردم دیگه راست و دروغش باخودش چون کلی اشک زنهای حامله رو درآورد

کلی خانم باردار که کرونا دارن تن و بدنشون لرزید

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

اگه دروغ باشه که واقعاً حق الناسه، تو تاپیکش خانمهاي باردار خیلي ناراحت شدن، انشالله که اینطور نباشه

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه درصد احتمال بدین راست باشه .. ببینه دلش میشکنه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
خب خانوم کاراگاه سر نخ ها رو رو کن ببینم برایمان چه آورده ای مارکو؟😁

سرنخ اصلا لازم نداره برو بخون سریع متوجه میشی

ایشون رو ندیدم اما موندم چیه یه عده الکی داستان سرهم میکنن میگن داستان زندگیمه 😂خوب بگو رمانه ...

جالبه برنامه ریزی شده هم جلو میرن ماه ها براش وقت میذارن

دقیقا،،دید دستش رو میشه قفل کرد،،کسی ک سقط کرده تنها میره مسافر خونه اخه.......بعد با بخیه نماز شب و ...

اره دید داره دروغ هاش لو میره سریع قفل کرد 

تهمت کجا بود . برو بخون ببین چیا به هم بافته. 

حقیقتا منم شک کردم یکم ولی میگم شاید یه درصد سرکاری نباشه، آدم تهمت نزنه، ولی هر جور راحتی عزیزم💚

لطفا برام صلوات بفرستین💙
منم یه کم شک کردم ولی قضاوت نمیکنم،اما کی باخونریزی شدید نماز شب میخونه اخه،یه جا گفته نماز شب خوندم ...

اخ اصلا مگه تا ۱۰‌روز میشه نماز خوند‌ خانم آقای طلبه ابتدایی ترین احکام رو بلد نیست

خرج عروسیشونودادن به خیریه چطورحامله بوده

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
نمیخوام  قضاوت  کنم   ولی اینکه  گفت تازه کورتاژ شدم و تنهایی رفتم مسافر خونه &n ...

بچه ۶ ماهه رو کورتاژ نمیکنن که . ایشون سزارین شده . بعد تنها پاشده رفته مسافرخونه ۴ روز بعدشم با ماشبن رفته دنبال شوهرش 

بچه ها یه درصد احتمال بدین راست باشه .. ببینه دلش میشکنه

الان یه خانم داره داستان زندگیشو مینویسه از ازدواجش به قول خودش شش سال گذشته هر شب چند تا پست میذاره یادشه از روز اول چیکار کردن چی گفتن مادرشوهر خواهرشوهراش چی گفتن چی پوشیدن و،،،😳روز دوم صبحونه چی بعد شام چی خوردیم نمیدونم تقویم تاریخه یا روزنگار داشته بهشم گفتم حالا میگفتی داستانه اشکالیم نداشت یهو زد به ناراحتی که حس نوشتم رفت😂😂بقبه اصرار نه بنویس سرگذشتتو عبرتی برای ایندگان باشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

چرا فکر میکنین دروغه. منم بعد کورتاژ اومدم خونه خودم و تنها بودم. گفت چون کرونا داشته نرفته خونه پدرش. خوب شاید خونه پدرش اتاق نداره که خودشو قرنطینه کنه‌ . لطفا قضاوت نکنید

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش
بعد کورتاژ رفته مسافرخونه ؟؟؟ این دیگه خیلی فضاییه 😂😂

حالا  نمیدونم کورتاژ  یا چی 

گفت بچه هام  نموندن   منم بعدش رفتم مسافر خونه  علی هم بستری شدع  

کن حقیقتش پرستارم  و باورم نمیشه 

ادمی ک عمل کنه  خصوصا   بارداری  و اینا  حداقل دو نفر باید زیر بغلش رو بگیرن 

بعدشم  هیچ وقت پرستار نمیرع دنبال شوهر طرف  ک بگه  اره رو حیاته یا خوابه 

میکه  من از اتاق عمل اومدم    از پرستار پرسیدم شوهرم کجاست  گفت سرم وصله بهش  خوابیده 

اخه این باید بره بخش  زنان بعد شوهرش اونجا چیکار میکنه