2777
2789
عنوان

چقد ساده اید که میرین باهاش همدردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون رو ندیدم اما موندم چیه یه عده الکی داستان سرهم میکنن میگن داستان زندگیمه 😂خوب بگو رمانه مردم توهماتشون رو دوست دارن به عنوان واقعیت رواج بدن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

دقیقا،،دید دستش رو میشه قفل کرد،،کسی ک سقط کرده تنها میره مسافر خونه اخه.......بعد با بخیه نماز شب و.....

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
تآبلو بود‌ من از سال ۹۲ اینجا عضوم قشنگ دیکه میفهمم کی راست میگه کی دروغ 

نمیخوام  قضاوت  کنم   ولی اینکه  گفت تازه کورتاژ شدم و تنهایی رفتم مسافر خونه   اصلا حور در نمیاد 

بعدشم من الانم کرونا دارم  تو اتاق خونه بابام قرنطینه ام 

مامانم گفت   اگه بری  خونه خودت من دق میکنم   دیگه تا ۱۴ روز موندگار شدم 

عجیبه با این همه مشکل  رفتن مسافر خونه  و مادر شوهرشم فکر کرده بچش میمونه 

ادم میمونه خب

آره منم به نظرم نگارشش مصنوعی بود یه جوری پارت میزاشت که هی دنبال کنی

خودشم میگفت تازه نوشتم این داستان رو چرک نویسه😆

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
ددلوینت یه کاربری که ماه ها ملت رو سرکار گذاشت میگفت سرطان دارم بعد فهمیدن دروغ بوده  قدیمی ها ...

ثمین و فاخته و سارینا رو یادت رفت

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
نمیخوام  قضاوت  کنم   ولی اینکه  گفت تازه کورتاژ شدم و تنهایی رفتم مسافر خونه &n ...

بعد کورتاژ رفته مسافرخونه ؟؟؟ این دیگه خیلی فضاییه 😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )