2777
2789
عنوان

چقد ساده اید که میرین باهاش همدردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 103 پست
چرا نشه با خدا حرف زد؟ نگفت که نماز واجب خونده اگه براتون سواله چرا تو تاپیک خودش نپرسیدین؟ ...

نتاپیک خودشو وسطا قفل کرد ترسید لو بره

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
بچه ۶ ماهه رو کورتاژ نمیکنن که . ایشون سزارین شده . بعد تنها پاشده رفته مسافرخونه ۴ روز بعدشم با ماش ...

ان شاءالله تو شرایط سخت امتحان نشین که ببینین بخاطر عزیزانتون چه کارها ازتون برمیاد

خواهر خودم سومین بار سزارین شد و لوله هاشم بست، بچه دومش بیمار بود، و با اون همه درد و بخیه هر روز صبخ تا شب این مطب اون بیمارستان تو راه بود،تو مطب دکترها چندین ساعت می نشست تا بچشو نجات بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نشه با خدا حرف زد؟ نگفت که نماز واجب خونده اگه براتون سواله چرا تو تاپیک خودش نپرسیدین؟ ...

در ضمن در زمان نفاس نماز مستحبی هم نمیشه خوند

در ضمن در زمان نفاس نماز مستحبی هم نمیشه خوند

حالا گیریم که ایشون در شرایط اضطرار روحی و تنهایی خونده، خودش می دونه و خدای خودش. 

خواهرانه بهتون میگم سعی کنیم تو این دنیا بیشتر دست آدما رو بگیریم نه مچشونو.. چرا حق الناس برای خودمون بتراشیم گل؟

استارتر جان من خیلی وقته به خانم آقای طلبه شک کردم ولی مگه کسی جرات داره حرف بزنه.کلی ندیمه و نوچه داره. داستان آشناییش مثل قصه های مذهبی بود یا روزهایی که تاپیک بارداری و سونو و.. میزد چندبار گفتن سونو و آزمایش رو نشون بده میگفت شرمنده خونه نیستم و.. دلایل دیگه هم دارم حوصله تایپ ندارم .آفرین به اون کاربری که یادش بود با خونریزی نمیشه نماز خوند.جالبه من فکر کردم الان جواب میده که بله میدونم ولی برای آرامش خودم خوندم.ولی گفت یه هفته بعد از زایمانم بود.ایشون نمیدونه حداقل تا یه ماه بعد خونریزی داره.جالبه میگه دکتر گفته دیگه بچه دار نمیشی .کدوم دکتری اینقدر احمقه که به خاطر مسمومیت همچین حرفی بزنه.کدوم پدر و مادری اینقدر بی عاطفه هستن که زن حامله کرونایی رو بفرسته مسافرخونه.از مادر من که اینقدر بی عاطفه هست هم این کار محالهههه

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.

یه چیز دیگه عین تو فیلمها.مادرشوهر لباس اینترنتی سفارش داده به آدرس مسافرخونه!!!!!!!!! بعد هم نمیدونسته عروسش شش ماهشه!!! مادرشوهر من آره نمیدونه ولی مادرشوهر جوون و امروزی مگه میشه !! دقت کردین هرکی دستش رو میشه قفل میکنه.

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.
استارتر جان من خیلی وقته به خانم آقای طلبه شک کردم ولی مگه کسی جرات داره حرف بزنه.کلی ندیمه و نوچه د ...

اره دقیقا انقد هستن کسایی که بی دلیل طرفداری میکنن و ادعا میکنن میشناسنش.  اخه یکی نیست بگه از کجا میشناسیس؟ از رو همون چند تا تاپیکش؟ جوری طرفداری میکنن و سینه چاکشن انگار خداس.

سلام.من نمیدونم کی راست میگه کی دروغ ولی یه لحظه فکر کن یه درصد راست گفته باشه اونوقت چی بااون حرفایی که توتایپکشون گفتی اگه یه درصد راست گفته باشه اون خانم الان دلش شکسته من خودم دوتا سقط داشتم واقعاخیلی بده آدم میادهمدردی کنه بدتر حالشو خراب میکنن شمااگه فکرمیکنی دروغه نرو تواون تایپک ولی ازنظرمن حرفاشون راست بود

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
سلام.من نمیدونم کی راست میگه کی دروغ ولی یه لحظه فکر کن یه درصد راست گفته باشه اونوقت چی بااون حرفای ...

عزیزم دروغاش لو رفت کاربری شم لغو شد 

من حتی اگه یه درصد احتمال میدادم راس میگه کلامی حرف نمیزدم

اما اینجا کلی خانم باردار هست که با تاپیک ایشون از دیشب ترس به جونشون افتاده 

چرا در مقابل دروغگو ها ساکت باشیم تا هرجور دلشون میخواد احساسات مادران باردار رو ب بازی بگیرن 

من از سال ۹۲ عضوم اینجا نهایتا دو یا سه تا کاربر رو تو این ۸ سالگفتم که دروغ میگن حتی اگه یه درصد احتمال بدم راست میگن واسه خودم حق الناس نمیخرم

استارتر اومدم بگم آفرین که شجاعتش داشتی و حقیقت برملا کردی واقعا احسنت خوشم اومد👏👏👏👏

من مدت زیادی نیست توی سایتم اما اینجور افراد خوب میشناسم که میان با احساسات ‌کاربرها بازی میکنن 

مثل گلبهار مثل دلوینت 

این داستان سرایی ها توی سایت ۹۹ درصدش دروغه 

بازم آفرین که بین اون همه کاربر که طرفدارش بودن حقیقت گفتی👏

استارتر اومدم بگم آفرین که شجاعتش داشتی و حقیقت برملا کردی واقعا احسنت خوشم اومد👏👏👏👏 من مدت زیا ...

جالبه همین کاربرا انگار واقعا دلشون دروغ میخواد و خوششون میاد با احساسات شون بازی بشه

جالبه همین کاربرا انگار واقعا دلشون دروغ میخواد و خوششون میاد با احساسات شون بازی بشه

یکی از کاربرها میگفت خیلی مذهبی و باخداست امکان نداره دروغ بگه 

خبر ندارن اینجور افراد میان با احساسات مذهبی افراد بازی میکنن دقیقا عین دلوینت 

دلوینت هم از همین استفاده کرد 

نمیدونم اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن

خدا شمارو خیر بده