2777
2789
عنوان

چقد ساده اید که میرین باهاش همدردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 103 پست
جالبه برنامه ریزی شده هم جلو میرن ماه ها براش وقت میذارن

به خدا عین گلبهار منتها اینجا خوششون میاد سرکار باشن 😁😁

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف اره . کدومشون بود دور چشمش سایه میکشید میگفت شوهرم زده ؟؟😆😆

اسمش و یادم نیست فکر کنم فاخته باد سارینا هم که میمون داشت

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
الان یه خانم داره داستان زندگیشو مینویسه از ازدواجش به قول خودش شش سال گذشته هر شب چند تا پست میذاره ...

لعنتیا چه حوصله ای دارن . چقدددد بی دغدغه ن که میان اینجا بقیه رو سر کار میذارن😁

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
یک نفر اینجا بود که داستان زندگی شو گفت و عکس بلاگرهای ترک رو گذاشت جای خودش چقدر من گریه کردم افسر ...

اررره اونم یادمه  😆😆

یک نفر اینجا بود که داستان زندگی شو گفت و عکس بلاگرهای ترک رو گذاشت جای خودش چقدر من گریه کردم افسر ...

گلبهار بود فکر کنم😂

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
داستان های اینجا رو دارن تو اینستا و تل کپی میکنن

دقیقا 😒

از اونجایی که من یه پام تو اینستاست یه پام نی نی سایت ،

بیشتر خاطره ها یا موضوع تاپیک ها تکراریه و تو اینستا میبینم حتی اسکرین هم میگیرم  ازشون

جالبیش اینه قشنگ کپی میکنن حتی ، ؟  بدون هیچ ویرایشی همونو ، میفرستن اینجا 

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

شاید جدیدا یادشون نیاد قبلا یه مادام دی تو سایت بود چقددددد سینه چاک داشت میگفت استکهلم زندگی میکنه و چه داستان هایی سر هم کرد آخر سر فهمیدن طرف اقاست😁😁

لعنتیا چه حوصله ای دارن . چقدددد بی دغدغه ن که میان اینجا بقیه رو سر کار میذارن😁

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7151531/خاطرات-تنهایی-های-من-قسمت-41-تا-45?page=2 

والا نگاه کن بهشم گفتم به خدا. من یادم نیست دو روز پیش ناهار چی داشتیم این یادشه شش سال پیش شام چی پخته ناهار چی داشتن 😂مادرشوهرش دزمورد. نمک غذا چی گفته خدایا 😂😂😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
چرا فکر میکنین دروغه. منم بعد کورتاژ اومدم خونه خودم و تنها بودم. گفت چون کرونا داشته نرفته خونه پدر ...

کورتاژ نشده سزارین شده