2777
2789

چته؟😐😑

همه اتون شورش رو در آوردین اینقدر نمی گین چی شده همون اول بنویس دیگه اه😐

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم آدم درستی نیست منم با دو بچه کوچیک بی پشت و پناهم 

مثلا چطوریه اخلاقش ؟دست بزن دلره؟

درآمدش چطوره؟

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
سادات برات صلوات فرستادم تو هم دعا کن اوضاعمون درست بشه خوب و خوش بشیم به هم برسیم❤️

چشم البته اگر لایق باشم انشاالله هر چی از خدا بخوای بهت بده و عاقبت بخیر باشید 🤲💚🙏

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عرق خوره ،دروغگو و پنهونکاره،دست بزن داره ،بی مسیولیت و...

😔😔عزیزم خیلی ناراحت شدم برات همه خصوصیات بد و داره ک 

کاش اگر بخاطر بچه هات مجبوری تحملش کنی و به قول خودت کسی و نداری 

خودتو بزنی به در بیخیالی 

نادیدش بگیری 

زیاد بهش گیر ندی ک اخرش ختم به دعوا بشه 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
ممنون عزیزم ❤️❤️

انشاالله بهترینها برات رقم بخوره الان برات ۱۴تا  صلوات برات میفرستم 💚

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
😔😔عزیزم خیلی ناراحت شدم برات همه خصوصیات بد و داره ک  کاش اگر بخاطر بچه هات مجبوری تحملش کنی ...

دارم دق میکنم دلم یکیو میخواد که یه دل سیر تو بغلش زار بزنم و بدون قضاوت به حرفام گوش بده همش نگران آینده بچهامم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
از دست ظلم و ستم شوهرم به ستوه اومدم هیشکی هم ندارم 

سلام عزیزم،،خدا به دلت آرامش بده،،هم دردیم عزیزم   ذکر یونسیه: بگو:لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین ،،چن بار بگو دلت آروم میشه گلم،،تو هم خدایی داری ،،فقط خودتو مشغول کن هرجا هست تو برو جایی دیگه تاحد ممکن باهاش  حرف نزن،،اگه میتونی بافتنی کن من،به خاطر کارای شوهرم افسردگی دارم ،،بافتنی خیلی منو آروم میکنه عزیز دلم ،،من خودم به خودم میرسم پاشو برو یه لیوان آب خنک کمی گلاب ،کمی عسل یا شکر بریز هم بزن بخور خیلی قلبت آروم میشه عزیز دلم،، از ته دلم دعات میکنم الان

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک