همه اتون شورش رو در آوردین اینقدر نمی گین چی شده همون اول بنویس دیگه اه😐
اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::) خانوم دکتر آینده تونم >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^ >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________: _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها.... _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^ :::)) :________________: برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
شوهرم آدم درستی نیست منم با دو بچه کوچیک بی پشت و پناهم
مثلا چطوریه اخلاقش ؟دست بزن دلره؟
درآمدش چطوره؟
یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺ Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak 🌞akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz 🤦♀ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیمخدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂
عرق خوره ،دروغگو و پنهونکاره،دست بزن داره ،بی مسیولیت و...
😔😔عزیزم خیلی ناراحت شدم برات همه خصوصیات بد و داره ک
کاش اگر بخاطر بچه هات مجبوری تحملش کنی و به قول خودت کسی و نداری
خودتو بزنی به در بیخیالی
نادیدش بگیری
زیاد بهش گیر ندی ک اخرش ختم به دعوا بشه
یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺ Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak 🌞akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz 🤦♀ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیمخدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂