اندازه موهای سرم مشاور رفتم از ۲۲ سالگی تا الان که ۳۱ سالمه الان به درجه ای رسیدم که حرف مشاو ...
بیتفاوتی ک خوبه کاش بتونی بیحس باشی نسبت به وقایع اطرافت
بازم میگم اگر طلاق و شرایطشو داری خودتو رها کن بچه هاتم بگیر زیر بال و پرت وگرنه حیفن پسرات زیر دست همچین بابایی بزرگ شن بمون بالاسرشون
یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺ Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak 🌞akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz 🤦♀ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیمخدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوتقدر جلوی بقیه خوبه که هنوزم بعد ده سال زندگی به خودم شک میکنم که عیب از منه
😪😪بنظر من ک ادامه بده زندگیتو کم نیار شعار نمیدما من دور و اطرافم بدتراشم دیدم ک ساختن بخاطر بچه هاشون بخاطر آینده بچه هاشون
یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺ Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak 🌞akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz 🤦♀ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیمخدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂
خودم تو خونه دارم کار میکنم حتی بیشتر وقتا من خرجی خونه رو میدم
آفرین به همت شما خیلی عالیه،،پس به خودت افتخار کن گلم بهش محل نزار ،،فک کن یه هم خونه داری کلا بیخیالش باش میدونم سخته ولی تلاش کن با بچه هات بگو بخند ،،گلاب یادت نره،،ذکر یونسیه،،زیارت عاشورا،،سوره یس،،اینا قرص آرامبخش هستن عزیزم ،،منم قرص میخوردم ولی دیدم تا وقتی این شوهرم رفتارش همینه قرص اثر نداره ،،پس روحم با اینهایی که گفتم آروم میکنم ،،میدونم واقعا سخته یه زن باشی محبت نبینی ،،کتک بخوری،،نازت خریدار نداشته باشه،،بقیه دور ورت شورای خوب داشته باشن ،،ولی باید بزنی به بی خیالی به خاطر بچه هات ،،اینم امتحان تو هستش انشالله سربلند بیرون بیای عزیز دلم خدا به تو و من صبر و انرژی بده بتونیم شوهرامونو به خاطر بچه های گلمون تحمل کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
تو رو خدا مسخره و سرزنشم نکنید ولی من تا حالا نکردم و اعتقاد ندارم ینی فکر میکنم فایده نداره 😔
یه بار بهشون رو بنداز ببین چطور آروم میشی بارها همسرانشون دیدم و شنیدم ، حتی غیر مسلمان هم حاجت گرفتن آخه از بس که مهربون هستن ،،من به نیت شما الان زیارت عاشورا می خونم امیدوارم حال دلت خوب بشه مشکلت حل بشه،شوهرت اهل بشه،الهی امام حسین دست تو بگیره
اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک