2777
2789
عنوان

چرا شوهرا درک نمیکنن؟

194 بازدید | 15 پست

باردارم ازاول بارداری سخت ودشواری داشتم ۳ماه استراحت مطلق توخونه مامانم بودم باویاری بسیییییار بدک البته الانم ویار دارم بااینکه۳۲هفته دارم. دکتر ب شوهرم گفته استرس ناراحتی وکلا کوچیکترین مشکل برام سمه اما انگار ب دیوار گفته اصلا مراعات حال ادمو نمیکنه الان چند هفته بخاطر حرفاش کاراش اشکم درمیاره😭😭ب دکتر گفتم همش عصبیم زود گریه مکنم یه قرصی چیزی بده دکتر گفت مال بارداری ادمارو حساس میکنه😔😔 الان نمیدونم مشکل از کیه من یا شوهرم؟ 

امیدوارم بااون گریه زاری ک من میکنم مشکلی واسه بچه پیش نیاد نمیخواد ناشکری کنم انشالله خدا ب همه بچه بده کسی حسرت مادر شدن ب دلش نباشه بچه منم سالم بدنیا بیاد ولی اینطور ک میگن بارداری بهترین حسه ازش نهایت استفاده ببر همش الکی.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحمل کن اگر اعتقاد داری ذکر بگو دعا بخون میگذره و بچه خوشگلت بغل میکنی همه اینا ازیادت میره

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

والا منم از اول بارداری همش غصه خوردمو گریه کردن هیچکس درک نمیکنه ادمو توقع دارن با شکم هفت ماه پاشم ظرف بشورم واسه پنج نفر ادم یا بخاطر کرونا اصلا رعایت حالمو نمیکنن همش گریه میکنم

چرا گریه میکنی خب اعصاب شوهرتم خورد میکنی بیشتر خنگ میشه بدتر میشه همه چی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره  شوهرم دیگ خندش میگرفت من گریه میکردم  ایقد زود رنج شده بودم

ن من با شوهرم کاری ندارم حتی بحثم نمیکنم باهاش اونم همینطور ولی برا فیلم اگه یکم احساسی باشه چنان گریم میگیره که نگو  

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
ن میخام بدونم سر چه موصوعاتی با شوهرت بحث میکنی مشکلت چیه که اون اذیت میگی میکنه 

ببین نمیگم من ادمی بودم ک همش بیرون بودم ن اتفاقا ازوقتی کرونا اومد خیلیی کم بیرون مرفتم بابام رانندس دوهفته ای میشه کرونا گرفته الان ک بابام خوب شده داداشم گرفته الان تقریبا من یک ماهی میشه توخونه تکون نخوردم جز دوبارک رفتم دکتر چن باری ک خونه مادرشوهرم ک اخلاق اونام جوری ک نمیخوان من باهاشون برم خونه فامیل یا تاسرکوچه باهام پیاده بیان فقط مادرشوهرم اینجوری شوهرم وسواس وسیله داره دوست نداره ماشین استفاده کنه همین چندجایی ک رفتم باتاکسی بوده قبلا بامامانم بیرون مرفتم اماالان مامانم گرفتاره ب شوهرم میگم یاخودت ماشین بردار یا بده ب من یا پول بده برم خونه فامیلام دلم پوسید تو خونه هیشتاش قبول نمیکنه ولی خودش باموتور میره بیرون منم عصبی میشم گریه مکنم نمیخوام دعوا راه بندازم بخاطر بچه