2777
2789

متوسط با نهار پختن روزی ۱ ساعت و نیم ‌یه روز میبینی دو ساعت یه روز میبنی ۱ ساعت 

بعضی وقتا هم حوصلم نگیره چند روز تمیز نمی کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خسته شدم بخدا

دوساعت صبح+ظرفای ظهر و شب

تازه مرتب تمیز میکنم همه جارو

مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻تنها.. معیار درونی ام باورم به خویش است✨🌙آهسته و پیوسته رو همچون خورشید"همچون ماه"🎆🌚🌞🌙💫سلامت روانت از روابط خونی مهم تره🌬🌠🌸

در حد مرگ

برنامه روزانه دارم ولی کار خونه ام زمان ثابت هم نداره

همه کارهای شخصی و شغلی رو انجام میدم این وسط هرچی زمان باشه مثل پیام بازرگانی کار های خونه رو می کنم تموم هم نمیشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بیدار میشم

ظرف

جاروی پذیرایی 

حیاط

لباس شستن (روتختی روبالشتی و...) 

اب به گل و گیاه

گردگیری

اتاق ها 

ناهار

ظرف ناهار

منظم کردن مجدد 

پختن شام

ظرف شام

مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻تنها.. معیار درونی ام باورم به خویش است✨🌙آهسته و پیوسته رو همچون خورشید"همچون ماه"🎆🌚🌞🌙💫سلامت روانت از روابط خونی مهم تره🌬🌠🌸

والا همش سرپام،خسته شدم،دنبال کار بیرونم ک حداقل چوس تومن حقوق بگیرم و کمتر بشور بساب کنم،ک کاربیرونم جور نشد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

از صبح تا شب ظرف میشورم حیاط وسرویس میشورم غذا درست میکنم جاروبرقی میکشم سرامیکهارو دستمال میکشم با بچه سرو کله زدن از همه سختتره بعد شوهره میاد میگه مگه چیکار میکنی تو این خونه 

والا تنبلم یعنی زود خسته میشم هیکل دارم اما توان ندارم تا ی کار میکنم هلاک میشم از خستگی 

کمبود ذخیره اهن دارم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
در حد مرگبرنامه روزانه دارم ولی کار خونه ام زمان ثابت هم ندارههمه کارهای شخصی و شغلی رو انجام میدم ا ...

والا مثل من ...نه تموم میشه نه حسابی تمیز میشه نه خستگی آدم درمیره