اکثر مسکن مهرها کیفیت پایین و با جنس ارزان قیمت ساخته شدن الان ۱۰ سال از ساختشون میگذره و اگر الان مشکلی نداشته باشه به مرور دجار استهلاک و خرج میشن ولی طبیعیه این چیزا خانه های شخصی ساز هم ده پانزده سال یکبار باید خرجشون کرد اگه پولتون فقط به مسکن مهر میخوره چاره ای نیست دیگه بخرید همین که الان مشکلی نداشته باشه بخریدش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی میگه طبقه اول شاید آب بده نشتی بده طبقه اخر و یکی مونده به اخر بهتره یکی میگه اوووو این همه طب ...
آره دیگه طبقه اول یکسری ضعف ها و امتیازات داره ببین کدومش برات مهمه راستی همه طبقه ها به جز طبقه آخر ممکنه آب بدن فقط طبقه اول اینجور نیست البته در خرید و فروش ها طبقه اول و همکف گرانتر است
شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.
شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600 سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com