2777
2789

من تازه زایمان کردم نمیدونم افسردگی ژا زیادی حساس شدم روبروی خونمون دخترش جدا شده و الان باهاشون زندگی‌میکنه و‌عروس فامیل ما بود میشناسیمش سر خیانت و این حرفا جدا شدن دختره هر  روز ارایش غلیظ میکنه میاد میشینه بالکن خونش خونه های ما هم همه ویلایی  به هم خیلی دید داره بعد شوهرم هر بار میره بیزون تا میاد خونه میگه بیااا این دختره رو ببین باز با لپ تاپش اومده نشسته اونجا اخر دیشب اعصابم خورد شد گفتم به ما چه‌اون چیکار‌میکنه هی میای به من میگی من انقدر کار دارم که به اون وقت ندارم فک‌ کنم ناراحت شد گغت دیگه اصلا حرفی نمیزنم ازش تا اینکه دیشب تو محل دعوا‌شد شوهرم رفت بیرون تا اومد تو گفتم چی  بود دعوا گفت معتادا بودن بعد باز گفت همه دعوا ول‌کردن این دختر همسایه با فلان کس بحثش شده باز اعصابم بهم ریخت که چرا بین اون‌همه ادم فقط اومده حرف اونو‌پیش من میزنع خودش گفت اگر یه بار دیگه حرف اونو‌تو خونه زدم هر کار دلت خواست بکن الان موندم باهاش قهر کنم یا به روی خودم نیارم اصلا فکرمو درگیر کرده دارم دیونه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا الکی حساسش نکن هروقت حرفی زد توهم دوتا کلمه ازش بگو مثلا بگو اره فلانی میاد همش تو بالکن انگار حیا نداره مثلا. از چشش بندازیش البته میدونم گناه ولی حساسیتتو نشون نده

گناه بزرگ منی

به هبچ عنوان به رو خودت نیار ...حساس بشی ..شوهرتم حساس میکنی..چیزی نگفته که

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

منم از طرفی مامانم بخاطر کرونا پاش گرفته هیچ‌کار نمیتونه بکنه یه هفته خواهرم اونحا بود حالا منم میخام‌چند روز‌برم پیشش کمکش کنم شوهرم بمونه خونه کل فکرم میمونه پیشش البته میاد اونجا بمونه ها ولی دیشب انقدر از دستش کفری بودم بهش گفتم من برم بمونم‌اونجا چند روز نیا اونجا گفتم چند روز نبینمش شاید اروم شم‌از دست کاراش حالا نمیخام خودمو‌ضایع کنم بگم بیا خونه مامانم میخام‌ببیینم خودش میگه بیام اونجا یا نه 

زیاد حساس بشی روش شوهرت بیشتر زوم میکنه روی اون

شاید ب تو نگه ولی پیش خودش بهش زیاد فکر میکنه.دوست داری این کارو کنه؟؟

ب نظرم وقتی حرف اونو زد هیچی نگو.

شوهرتم کم کم بی توجه میشه بهش.

کلا برای مردها زیاد حساسیت نشون بدی بدتر میکنن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

بچه ها من اولش حساس نبودم دیگه شده یه عادت برا شوهرم هر لچبار‌میره بیرون‌میاد زوم‌کرده رو‌حرکات اون واقعا دارم اذیت میشم فک‌کنید الان چند ماهه داره میگه شورش در اومده با دعوا هم‌بهش نگفتم زا ارامش گفتم ناراخت میکنی منو‌هی میای از اون میگی لطف کن حرف اونو‌تو خونه من نزن من اذیت میشم در موردت فکر بد میکنم گفت اگر یه بار دیگه گفتم تو منو‌سه روز تحریم کن باهام حرف نزن ولی دیشب باز حرفشو زد اعصابم بهم ریخت