2777
2789
عنوان

شوهرم زوم‌کرده و.دختر بیوه ی همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 32 پست
رفتاره شوهرت طبیعیه ولی تو خونه تنها نزارش چون اعصاب خودت بهم میریزه بش بگو باید بیای برای بچه داری ...

همیشه برم بمونم‌خونه مامانمینا میاد اونجا وخصوصا که وابسته دخترم هست خون نمیمون دیشب مثل دیونه ها کفتم‌نمیای اونجا تا من چند روز نبینمت گفت چرا گفتم بعضی کارات رو‌مخمه میخام یکم دلم برات تنگ شه نبینمت ولی بهش نگفتم چه کاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست من اشتباه نوشتم ذهنم انقدر درگیره،اصلا حساس نبودم نمیدونم یهو‌چی شد که اینجور‌شدم البته کارای ش ...

ب نظرم شوهرت خیلی درگیراون دخترست داره الکی نظرات بدمیده ک مثلا من ازاین دختره خوشم نمیادخیلی مراقبش باش ولی خب سعی کن نامحسوس مراقبش باشی ب روش نیاراصلا اگرم درمورددخترهمسایه گفت توهم درموردپسرخوشتیپ همسایه بگوببین خوشش میاد