2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه در مورد چی 

بیشتر توضیح بده تا راهنمایی کنیم

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

فهمیده لذت داره سخته از سرش بیوفته ببر روانشناس وگرنه فقط یکی از مشکلاتش بلوغ زودرسه .....میگن پسرا از دو سالگی میفهمن دست بزنی لذت داره باید هواسشو پرت کنی از سرش بندازی

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

حتما با مشاور صحبت کنید 8سال سن کنجکاوی نیست، اگه کمتر بود سنش میشد سن کنجکاوی ولی هشت سال نسبتا خوب و بد رو تشخص میده .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

به سنی رسیدن که باید ببرید روانشناسی بشن.الان دیگه تجربه کارساز نیست. سنش کم نیست که بشه حواسشو پرت کرد. ببرید مشاور و روانشناس کودک. حل میشه ان شالله

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.

شاید مشکلی باشه خواهرزاده منم اینجور شده مامانش بهش گفت چرا اینجور میکنی و دست میزنی گفته درد داره منظورش سوزش الان بردش ازمایش دکتر ببینه چجوره...دکتر گفته احتمالا بخاطر اینه ادرارشون گاهی نگه میدارن...البته همه اینجور نیستن بعضیا از سر کنجکاویه و باید کاری کنید از سرش بیفته سرگرمش کنید وحواستون باشه از دوستی یا بزرگتری این حرکت یاد نگرفته باشه

خدایا شکرت🙂❤

الان تقریبا یک ماهه متوجه شدم،اونم نه همیشه،گاهی موقع خواب میبینم دستش روی آلتشه،همون روزی که بمتوجه شدم،سریع بردمش پیش مشاور،بهم گفت بگو خدا میبینه و میری جهنم و ازین حرفا،تا حالا مستقیم بهش نگفتم که چرا اینکارپ میکنی،ولی همش باهاش حرف میزنم که بدونه اینا کارای اشتباهیه،ازون روز کلا ماهواره و فیلمایی که لباسای نامناسب دارن و حذف کردم،خودمم تو پوششم خیلی رعایت میکنم،میترسم خدایی نکرده عادتش نشه،یا من خیلی حساسیت بخرج بدم و اونو بیشتر حساس کنم

و اینکه خیلی پسر خوبو فعالیه،خیلی مطالعه میکنم،خیلی،دلم نمیخواد با اشتباهه من تبدیل به مشکل حادی بشه،اونم بعضی وقتا میگم شاید من الکی اینهمه حساسم،چون خیلی وقتا که یهویی پتوشو بر میدارم میبینم کلا دستاش زیر سرشه و من اشتباه کردم،

الان تقریبا یک ماهه متوجه شدم،اونم نه همیشه،گاهی موقع خواب میبینم دستش روی آلتشه،همون روزی که بمتوجه ...

یه مشاور خوب ببرش ،این چه توصیه ابکی بوده ک مشاور کرده ؟ 

یه مشاور خوب گیر بیار،مشاور کودک

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••