2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان بهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 11272 بازدید | 64 پست
مخصوصا دسشوییش.منم خیلی میترسم مامانمم که میگه وایتکس میارم با خودم هروقت خواستی بری میشورم🥴

بمیرم برای این مامانت

ما فقط براشون زحمتیم

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برای این مامانت ما فقط براشون زحمتیم

اره بخدا بیچاره ها اذیت میشن

کلا مادر دخترا زحمتکشن

برعکس مادرشوهرارو ببین چه راحتن.زارت نوه میاد بغلشون.هیچ زحمتی ام نمیکشن

تورو سننه قربونت برم!!!!
من سزارینم.امیدوارم بخوبی بگذره واست

مرسی گلم.😙 

کسی نیمد راهنماییم کنه انگار بد موقع تاپیک زدم

ولی هوشیار شدم با شما آشنا شدم

اره بخدا بیچاره ها اذیت میشن کلا مادر دخترا زحمتکشن برعکس مادرشوهرارو ببین چه راحتن.زارت نوه میاد ...

توقع هم دارن یک موقع نوه مادربزرگ مادری رو بیشتر دوست نداشته باشه

کلا همه چیز بی زحمت رو دوست دارن

عزیزپ شما بهمن زایمان کردین؟؟چطور بود؟وسایل چیا دادن ک نبریم

من ۵سال پیش زایمان کردم.هیچی ام با خودم نبرده بودم والا.فقط لباس تنم و شناسنامه برده بودم.

الانم همونجوره.لباس و پتو که تن بچه میکنن.دستمال مرطوب و پوشک و نوار و زیر انداز و شورت و دستمال و این چیزا هم به خودم دادن.چیزی لازم نداشتم دیگه

تورو سننه قربونت برم!!!!
گلم بسلامتی شما بهمن زایمان کردی  هزینه سز چقد شد  چیا همراهت بردی

سلام گلم

من عرفان نیایش زایمان کردم طبیعی

گویا ده یا یازده تومن هزینه شد البته مهر ماه و با اتاق خصوصی ولی راضی بودم

هزینه بهمن با عرفان فرق نداره اگه سزارین هستی یکی دو تومن بزار روش البته بگم که اگه قیمت‌ها عوض نشه هر سوالی داری بپرس در خدمتم

چون بهمن بستری کرونایی داست زایمان نکردم و دکترم می گفت اخلاق پرسنل خوب نیست و شلوغ

البته بگم هر جایی که زایمان می کنی دعا کن اون روز پرسنل خوب بیان بالا سرت و خلوت باشه بهترین بیمارستان که بری خدا نکنه اون روز روزت نباشه کار خوب پیش نمیره

اگه هم بهمن قطعی روزی که بیماران سهامداراش زایمان دارن نرو که خلوت باشه 

سلام گلم من عرفان نیایش زایمان کردم طبیعی گویا ده یا یازده تومن هزینه شد البته مهر ماه و با اتاق خ ...

مرسی عزیزم از توضیحات 

من دکترم لواسانیه خودش گفت حتما برا سز برو اونجا من دوقلو باردارم 

ب نی نی لباس دادن ساک لباس منظورمع 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
مرسی عزیزم از توضیحات  من دکترم لواسانیه خودش گفت حتما برا سز برو اونجا من دوقلو باردارم  ...

حتما برو چون دکتر منم گفته بود زایمان های پر خطرم رو اونجا انجام می دم دوقلو هم جز همین زایمان ها هست ان شاالله زایمان خوبی داشته باشی سعی کن اتاق خصوصی بگیری