2777
2789

باید برای تولد کادو بگیریم ؟ من خودم قبول ندارم چون هنوز داریم اشنا میشیم ولی دوستام میگن زشته باید بگیری . رابطه که تا دو سه ماه اول نگذره جدی نمیشه که 

نظراتتونو بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولکن بابا اول ببین طرف موندگار بعد واسش خرج کن مخ یه دختره رو زدم بعدش بهش زنگ زدم گفتم بریم کافه گفت باشه بعد گفتم به حساب تو بهم گفت فکر کردی بیکارم بیام با تو کافه

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

ولکن بابا اول ببین طرف موندگار بعد واسش خرج کن مخ یه دختره رو زدم بعدش بهش زنگ زدم گفتم بریم کافه گف ...

کافه رفتن واقعا چیزی نیست ک بخوایم حساب کتاب کنیم ، منم جای اون دختر بودم همین بودم کنسل میکردم باهات

ولی کادو گرفتن و اینا رو تا دو ماه اول رابطه حداقل قبول ندارم ، چون بخوام کادو بگیرم چیز گرون میگیرم 

بگیرچون باید اونم بسنجی ببینی برا تو میگیره

من تولدم گذشته 😑😂 رابطه ادامه دار باشه خب بدون مناسبت براش میگیرم بحث پول و اینا جداست ، بیشتر بحث اینه که بابا دو هفتس فقط همو میشناسیم جوگیرانه نیست همچین حرکتی بزنم ؟

کاش تولد تو اول بودنمیدونی توو تولد چجور خودشونو نشون میدن

اره 😂😑 ما داریم اشنا میشیییییم خب کادو واقعا نیاز نیست بنظرم . رابطمون جدی بشه میخوام یه چیز جالب براش بگیرم