2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ بشی یادت میره🤣🤣🤣🤣🤣

هیچوقت فکرنمیکردم توهمچین شرایطی تاپیک بزنم 

راستی نمیدونستم کلی ازآقایون سایت شغلشون کلیدسازیه ۶تادرخواست اومدبرام درجا😂😂جاداره دیگه نگم آقایون نیان توسایت بارداری

هیچوقت فکرنمیکردم توهمچین شرایطی تاپیک بزنم راستی نمیدونستم کلی ازآقایون سایت شغلشون کلیدسازیه ۶تادر ...

وااای یاد تاپیک تعمییر کارم افتادم😂

همون اوایل

نوشته بودم هر وسیله‌ای تو خونم خراب میشه می‌خوام درست کنم خراب‌تر می‌شه دیدم درخواست میدن براش تاپیک زدم که این آقا تعمیرکار درخواست تعمیرکار هستش هرکی لوازم خراب داره به ایشون درخواست بده درست کنه🤣🤣🤣

چجوری آزاد شدی؟

وااای یاد تاپیک تعمییر کارم افتادم😂همون اوایلنوشته بودم هر وسیله‌ای تو خونم خراب میشه می‌خوام درست ...

زنگ زدم هرکی که فکرمیکردم بتونه بیادداداشم گفت دروبکش بایه قاشق زبونشوبده داخل بازمیشه قاشق نداشتم بایه چارسوکلیدوانداختم بیرون به بچه گفتم اززیردرکلیدوبده بمن مادرشوهرم اومدبایه گونی کلیدامروزفهمیدم حتی کلیدکمددیواری خونم روهم داره😂دقیقاهمین نیم ساعت پیش داشتم فکرمیکردم خداروشکربچم آدم شدیکم کمترخرابکاری میکنه

پس منم تاپیک بزنمبراکلیدسازا 🤣

زنگ زدم هرکی که فکرمیکردم بتونه بیادداداشم گفت دروبکش بایه قاشق زبونشوبده داخل بازمیشه قاشق نداشتم ب ...

فقط مادر شوهرت با کلیداش😂😂😂😂

خداروشکر آزاد شدی آخرش 

همیشه هم اینور هم انور در ‌کلید یدک داشته باش 

من یبار توی حموم گیر کردم در از اونطرف بسته شده بود تا اینکه آینه رو شکستم بعد یک دو ساعت🤕

فقط مادر شوهرت با کلیداش😂😂😂😂خداروشکر آزاد شدی آخرش همیشه هم اینور هم انور در ‌کلید یدک داشته باش ...

همین یدونه کلیده بایدازمادرشوهرم بگیرم😂

فوبیای فضای بسته دارم حالااون لحظاتموتصورکن

حموم خیلی بده

همین یدونه کلیده بایدازمادرشوهرم بگیرم😂فوبیای فضای بسته دارم حالااون لحظاتموتصورکنحموم خیلی بده

خیلی بد بود

راستی من ممنوع شد اسمم توی سایت🤕

پاچه مو گرفتن فحش‌های بدی دادم و بعدش گفتن که اینجا رل زدی با کاربری ب اسم کلانتر 

بعد گفتم کلانتر رو من خودم زدم اکانت کلانتر رو برای یکی هست به اسم مهدی برام پیام می‌فرسته یا استوری می‌ذاره همونا رو من با اون اکانت تاپیک می‌زنم 

دیگه نی‌نی‌یار رو هم آی پی چک کرد دید خودم زدم برای همین اکانتمو تعلیق کرد و گفت دیگه اکانت چرچیلم نزنم چون اک آقا داشتم🤦‍♀️

خیلی بد بودراستی من ممنوع شد اسمم توی سایت🤕پاچه مو گرفتن فحش‌های بدی دادم و بعدش گفتن که اینجا رل ز ...

درجریان هستم وهمه کاربریاتومیشناسم بامهدی قرارازدواج داشتین؟

درجریان هستم وهمه کاربریاتومیشناسم بامهدی قرارازدواج داشتین؟

فعلا ک ب ازدواج فک نکردم 

ولی خوب عصبی شدم از اون کار .... ک برام تایپک زد و گفت اینجا رل زدی من حتی امضای @چرچیلم‍  رو بخونی میبنی نوشتم کسی اینجا ریپم نزنه چ برسه به رل

برا همین مجبور شدم واقعیت رو بگم و ای پی چک کرد نی نی یار دید مال خودمه و تعلیق

فعلا ک ب ازدواج فک نکردم ولی خوب عصبی شدم از اون کار .... ک برام تایپک زد و گفت اینجا رل زدی من حتی ...

آره دیدم ولی میدونستم همشون خودتی فقط اون تاپیک کلانترکه عکس دوتاجوجه روگذاشته بودی🤣هربارمیبینم روحم شادروان میشه