2777
2789

سلام دوستان من باردارم شرایطم یکم خاصه خیلی میترسم موقع زایمان اتفاقی برام بیفته بچم تنها بمونه😭

🍀🍀🍀🍀 میشه به نیت اینکه به موقع و به سلامتی زایمان کنم برگردم خونه زود به نیت من که اسمم سعیده اس هر دعایی به دلتون میفته بخون🍀🍀🍀

فکر کنین برای خواهر خودتون میخونید چون من کسی رو ندارم

الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون زو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای.. 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به سلامتی به دنیا میاد و هیچ خطری تهدیدتون نمیکنه

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الهی ک بسلامت بچت ب دنیا بیاد هم خودت سلامت باشی هم بچه ی گلت . الهی ک خوش ترین روزهای زندگی منتظرت ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

خدا انشاءالله همیشه شما را بالاسر بچتون حفظ کنه با همسرتون یه عمر با آبرو و با عزت زندگی کنید،وهمسر وفرزند شما را نور چشمانی برای شما قرار بده،وخانوادتون را تز شر هوا وهوس های شیاطین جن وانس محفوظ بدارد،این هم یه دعای خیر برا خواهرمون،دیگه نگی کسی را ندارم،خدا همیشه با خودته

خدا انشاءالله همیشه شما را بالاسر بچتون حفظ کنه با همسرتون یه عمر با آبرو و با عزت زندگی کنید،وهمسر ...

وای ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

مادرم دیشب عازم مشهد شده باهاش تماس میگیرم براتون مخصوصا دعا کنه🌺

آواکادو سایت🥑                                                            

انشاالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزم خدا دلت رو شاد کنه❤️🌱

مادرم دیشب عازم مشهد شده باهاش تماس میگیرم براتون مخصوصا دعا کنه🌺

واای خیلی مهربونی😭😭😭 الهی تو زندگی بجز شادی چیزی چشمای خودت و خانوادت نبینه

برات امن یجیب میخونم

یه دنیا ممنونم خدا خیرت بده