2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان بهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 11272 بازدید | 64 پست
خیلی ترسناکه.سعی کن اتاق خصوصی دوباره جور کنی.انشاالله که چیزی نمیشه.من دوس داشتم نیکان زایمان کنم ی ...

عزیزم گاندی اصلا نرو 

اونجا پر کرونایی 

عرفان نیایش اصلا پذیرش کرونا نداره مگه تو بیمارهای خودش کرونایی در بیاد

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گاندی اصلا نرو  اونجا پر کرونایی  عرفان نیایش اصلا پذیرش کرونا نداره مگه تو بیماره ...

نمیرم دکترم نیس اونجا.ولی هتلش خیلی خوب بود.پارسال شهریور که من رفتم پذیرش کرونا داشت.

تورو سننه قربونت برم!!!!
حقیقتا من شهریور پارسال یه سقط داشتم تو عرفان. که حالم بهم خورد از اونجا.سالنش که خر تو خره.انققققد ...

والا دوستم خرداد ماه زایمان کرد راضی بود

الانم کادر بهمن نسبت به ۵ سال پیش عوض شده دکترمم گفته اگه اونجا رفتی ماما همراه حتما لازم داری ولی عرفان نه 

والا دوستم خرداد ماه زایمان کرد راضی بود الانم کادر بهمن نسبت به ۵ سال پیش عوض شده دکترمم گفته اگه ...

وقتی من و داشتن واسه عمل میبردن بگم صد نفر ادم تو بخش اتاق عمل بودن.تو بخش ریکاوری هم ده نفر همزمان با من بودن.بهمن ولی تک نفری بود.

بجز دکتر خودم بقیه شونم بیشورا بدون ماسک بالا سرم بودن.کلا نسبت به بهمن ضعیف بود.حالا الان بهمن نمیدونم چجوریه الته

تورو سننه قربونت برم!!!!
دکترت و عوض کن خب اگه نمیترسی

من فقط به دکتر خودم اعتماد دارم 

خانم دکتر مومن و مهربون و با خدایی 

اگه تو نت سرچ کنی متوجه می شی

وقتی من و داشتن واسه عمل میبردن بگم صد نفر ادم تو بخش اتاق عمل بودن.تو بخش ریکاوری هم ده نفر همزمان ...

زایمانم نزدیک خیلی استرس دارم😭

من فقط به دکتر خودم اعتماد دارم  خانم دکتر مومن و مهربون و با خدایی  اگه تو نت سرچ کنی م ...

اره عرکس دکتر خودشو قبول داره.چی بگم والا.بعد زایمانت هرچی شد ازت میپرسم پس.اگه وقت داشتی البته

تورو سننه قربونت برم!!!!
اره عرکس دکتر خودشو قبول داره.چی بگم والا.بعد زایمانت هرچی شد ازت میپرسم پس.اگه وقت داشتی البته

باشه عزیزم

برام دعا کن هر چی به صلاحم پیش بیاد

البته من طبیعیم می رم تو یک اتاق با همسرم و مامام 

موقع زایمان دکتر میاد بچه رو می گیره دیگه اونجا هستم تا حالم جا بیاد می رم تو بخش