2777
2789
عنوان

مشکوک به خیانت، کمکم کنید

196 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها، قضیه ازون جا شروع میشه ک من با ی آدم خودخواه   4 ماهه تو رابطم، بعد تموم این مدت ما تموم روز تقریبا چت میکردیم و حداقل روزی 1 ساعت و نیم  تلفنی حرف میزدیم بعد الان ی هفته میشه ک شاید تو تموم روز فقط نیم ساعت چت کنیم اونم اینجوری ک هر یک ساعت یدونه پیام میده بعد 15 دقیقه هم انلاینه ولی تو چت من نیس از 2 ساعت حرف زدنم تو این ی هفته ی روز درمیون روزی 3 تا 4 دیقه حرف زدیم دوبارم تصادفی زنگ زدم بش مشغول بود  رفتارشم خیلی عوض شده فک میکنم پای یکی دیگه در میونه شما چی فک میکنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توام بهش محل نده.اگ دیدی براش مهم نیستی باهاش کات کن والسلام!

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
توام بهش محل نده.اگ دیدی براش مهم نیستی باهاش کات کن والسلام!

باورت میشع بگم همش بهم میگه برو پیام نده ولم کن چیکار کنم ولم کنی تو ولی همش منت میکشم فک میکنم عاشقشم هر چی میگه تحمل میکنم همش معذرت خواهی میکنم جیکم در نمیاد در صورتی ک بخدا من خیلی ازون بالاتر و سر ترم بخدا تو خوابش نمی‌دید با کسی مثل من باشه ی روز 

باورت میشع بگم همش بهم میگه برو پیام نده ولم کن چیکار کنم ولم کنی تو ولی همش منت میکشم فک میکنم عاشق ...

پسرا هرچی بیشتر بهشون بچسبی بدتر خودشونو خر میکنن فک میکنن کی هستن.بهش اصلا محل نده اگ دوست داشته باشه بهت برمیگرده وگرنه وقتتو الکی تلف نکن.باکسی باش ک برات ارزش قایل بشه

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم