2777
2789
عنوان

خواستگار 😔لطفا بياين نظر بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 73 پست
من دقیقا همین شرایط داشتم. چون خانواده ش خوب بودن بله گفتم اما قیافه ش به دلم نمینشست اوایل نامزدی ...

فرار کردی🤒😶

مگه میخواست بخورتت دختر🤣

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
قیافه بعد یه مدتی عادی میشه. البته اگه خیلی داغون نباشه. اگه قیافش معمولی  اینجوری نیست که اگه ...

مامانمم همين ميگه زياد ضايع نيس اخلاقش خوبه حس ميكنم 

اما ميترسم بعد يه مدت پشيمون شم گناه داره اونم

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر باطنش خوب باشه بحدکافی مرد و بالغ و عاقل باشه خاله زنک نباشه بتونه خوشحالت کنه درکت کنه ازت ...

هعييي كاش به همين راحتي بود من اگه الان بگم عاره  بعدش خانواده م راضي نميشم اخه خانواده م كاملا راضين 

٧سالم اختلاف سني داريم ☹️

به نظرم پسر عاقلي

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
من دقیقا همین شرایط داشتم. چون خانواده ش خوب بودن بله گفتم اما قیافه ش به دلم نمینشست اوایل نامزدی ...

امكان داره بعدا قيافه ش واسه من عادي بشه يعني خوشم بياد ازش

اخه حس ميكنم پسره خيلي عاقله

راستش از حرف مردم ميترسم ميترسم بكن خوب نيست

هعييي كاش به همين راحتي بود من اگه الان بگم عاره  بعدش خانواده م راضي نميشم اخه خانواده م كاملا ...

نه اینقد سطحی نباش بهشون توضیح بده که بحث یه عمر زندگیه و من برا اره یا نه گفتنم باید بشناسم ایشونو حداقل در حد چند جلسه و هیچ تضمینی نیس که جوابم اره باشه اخرش، ازدواج بدون اشنایی و صرفا با ظاهر یعنی بالا بردن احتمال طلاق چون این باطنه که ادمارو کنار هم نگه میداره نه ظاهر، اختلاف سنیتونم خیلی زیاد نیس، ادما تو ظاهر فقط سی درصدشونو نشون میدن سعی کن خوب بشناسیش تا راحتتر تصمیم بگیری. 

کاربر آقا هستم
پس اگه شرایطش خوبه رو نکن بذار چند جلسه بیاد با هم معاشرت داشته باشین شاید انقدر اخلاق و افکارش خو ...

شايد شما راست بگين  اخه مم يكم رويايي فك ميكنم همه چيو با هم ميخوام 😔كاش اينجوري باشه كه شما ميگيد 

ولي ميترسم كه بعدا اين حسم به بد اومد ازش باشه و به اونم ظلم كرده باشه

نه اینقد سطحی نباش بهشون توضیح بده که بحث یه عمر زندگیه و من برا اره یا نه گفتنم باید بشناسم ایشونو ...

عاره بايد با پسره حرف بزنم كه قبل نامزدي با هم بيشتر اشنا بشيم واقعا واسه خودم ناراحت نيستم 

زندگيم خوب نيس كلا افسرده م فك كردم با ازدواج شايد حالم بهتر شه ولي الان پشيمونم 

شايد شما راست بگين  اخه مم يكم رويايي فك ميكنم همه چيو با هم ميخوام 😔كاش اينجوري باشه كه شما م ...

بعد حد اقل ۳ جلسه معاشرت بشین با خودت فکر کن

اگه اونجا دیدی ازش بدت میاد و برات غیر قابل تحمله کلا بیخیالش شو چون هم به خودت ظلمه هم به اون

ولی الان برای تصمیم گیری زوده

اینم بدون شوهر خیلی خوشتیپ و خوشگل زبادم خوب نیست چون هر وقت بره بیرون تنت میلرزه که هزار تا چشم روشه

مرد هم باید خیلی خوددار باشه که وا نده اینجور وقتا

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
بعد حد اقل ۳ جلسه معاشرت بشین با خودت فکر کن اگه اونجا دیدی ازش بدت میاد و برات غیر قابل تحمله کلا ...

عاره راست ميگيد با يه جلسه ديدن نميشه نظر داد 😔

عاره بايد با پسره حرف بزنم كه قبل نامزدي با هم بيشتر اشنا بشيم واقعا واسه خودم ناراحت نيستم  ز ...

ببین یه چیز میگم اینو اویزه گوشت کن هیشکی غیر خودت نمیتونه حالتو خوب کنه با صب تا شب تو مجازی بودن حال ادم بهتر نمیشه سعی کن چنتا کار مفید بکنی تو طول روز، چیزایی که تو بقیه دوس داری رو بیار تو شخصیتت، کتاب بخون اشپزی کن برو بیرون موزیک خوب گوش بده،فیلم ببین، گوشیو و مجازی رو کمش کن و.. 

مردجماعت از زن مستقل خوشش میاد و بهش احترام میزاره اگه میخای تو زندگیت خوشبخت شی از مردت بت نساز تو ذهنت تموم خوشیتو وابسته به اون نکن همش غر نزن و طلبکار نباش. 

کاربر آقا هستم
بنظرم فقط نخورده ها و گشنه ها پول رو به همه چی ترجیح میدن. پول در حد معقول ولی قیافه خییییلی مهمه با ...

من م یکی و رد کردم تازگی بخاطر قیافه م بود تقریبا 

البته یِ نقص ظاهری بود تقریبا 

نمیدونم میگم شاید اشتباه کردم با چیزایی که تو این تاپیک گفتن ...