2777
2789
عنوان

خواستگار 😔لطفا بياين نظر بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 73 پست
ببینید بنظر من افسردگی چیزی جز تنبلی و بی مسئولیتی نیس بزورم که شده باید پاشی و یه کارای مفیدی بکنی ...

ممنون از توضیحات تون،خیلی عالی بود و کارآمد👌👌👏🙏

من م درگیر افسردگی م و در حال شروع درمان 

حرفهاتون درسته ،تاحدودی قبول دارم 

اما خب بعضی افسردگی ها دلیل و ریشه دارن و نیاز به درمان تخصصی و ... 

انجام اینکارا اینجوری که میگید در این حد که راحتتر از افسردگیِ، واقعا آسون نیس برا یِ افسرده (خصوصا اگه طولانی تر بوده باشه)،اتفاقا موندن تو همون وضعیتِ که آسون تره ،همون چیزی که بیشترم دیده میشه ...

ممنون از پیشنهادات تون 

اطلاعات خوبی دارید 👏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدش نزدیک ۱۷۰ بود

منم يه نفر بخاطر قدش رد كردم ولي اين پسره قدش خيلي بلنده لاغرم هست😑

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
ممنون از توضیحات تون،خیلی عالی بود و کارآمد👌👌👏🙏 من م درگیر افسردگی م و در حال شروع درمان  ...

ببینید واقعیت اینه که بیشتر مردم ما مشکلشون پایین بودن عزت نفسه خودشونو ارزشمند نمیدونن و دوس ندارن، خودسرزنشگری دارن بفکر قضاوت مردمن تاییدطلب و مهرطلبن و.. ریشه این عزت نفس پایینم محیط و تربیت خونوادگیه اما این زخما چیزی نیستن که یه شبه حل شن باید با مرور زمان و رسیدن به هدفای کوچیک و حال خوب حاصل از اون، این عزت نفسه بیاد بالا موندن تو اون افسردگی که میگین گیر افتادن تو یه دور باطله چون اون ادم بی مسئولیتیش درقبال حال خوب و رشد شخصیتش رو به بهونه افسردگیش توجیه میکنه و زمین و زمان رو تقصیر وضعیتش میدونه و این بدترین ظلمه بخودش چون باعث میشه به کمترینا قانع باشه تو زندگیش و لذت ارامش و خوشی و حال خوب رو از دست میده، تا موقعی که شما قبول نکنی مسئولیت همه چی زندگیته بسته به خودت و انتخابا و تصمیماته چیزی عوض نمیشه،کیفیت زندگی اینده شما بستگی به افکار و انتخابای امروزت داره هرچقد منطق و اگاهیت نسبت بخودت و انتخابات بیشتر باشه و سهم احساست کمتر، بهتر و موفق تر خواهی بود تو زندگیت. موفق باشید. 

کاربر آقا هستم
امكان داره بعدا قيافه ش واسه من عادي بشه يعني خوشم بياد ازش اخه حس ميكنم پسره خيلي عاقله راستش از ...

مردم همیشه حرف برای گفتن دارن

تو برای خودت زندگی کن.. شاید اینکه میگی لاغره تاثیر داشته باشه کمی تپل بشه ممکنه بهتر از قبل به نظر بیاد

منم يه نفر بخاطر قدش رد كردم ولي اين پسره قدش خيلي بلنده لاغرم هست😑

مشکل لاغری با تغذیه خوب درست میشه دوماه شیر انگور بخوره اوکی میشه، اونیکه تو زندگی تجربه میکنی باهاش خیلی مهمتر از نظرات دیگرانه، اگر قیافش بد نیس باهاش اشنا شو و ببین باطنش چجوریه یا اگر شرایط خود شما از هرنظر اوکیه خب منتظر یکی بهترش باش. 

کاربر آقا هستم
مردم همیشه حرف برای گفتن دارن تو برای خودت زندگی کن.. شاید اینکه میگی لاغره تاثیر داشته باشه کمی تپ ...

نميدونم والا بخدا گيج شدم

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
ببین چند جلسه باهاش بحرف بعد تصمیتو بگیر لاغری که درمان داره

باشه 😐

مشکل لاغری با تغذیه خوب درست میشه دوماه شیر انگور بخوره اوکی میشه، اونیکه تو زندگی تجربه میکنی باهاش ...

اخه من چطور بهش بگم لاغري ناراحت ميشه خب

بعدشم ميترسم اينو رد كنم بعدا پشيمون شم

ببینید واقعیت اینه که بیشتر مردم ما مشکلشون پایین بودن عزت نفسه خودشونو ارزشمند نمیدونن و دوس ندارن، ...

خودم هم افسردگی دارم که ریشه دارِ (دلیل م داشته) و طولانی شده ،هم وسواس فکری ،استرس اضطراب ...پیش زمینه روانی م داشته م

میخوام درمان کنم اما با این اوصاف سخته واقعا .‌‌..گاهی دیگه خودم و مهره سوخته میدونم تو زندگی از این وضعیت م خسته م ،نمیتونمم حالمو بهتر کنم و برا درمان کم میارم ،نه راه پس دارم نه پیش ،مث اینکه تو باتلاق م هر چی م دست و پا بزنم فایده نداره ،گاهی خودم وحشت میکنم میبینم زندگی م به کجاها رسید و چی اومد به سرم ،اینکه واقعا ،به همین راحتی سر همین تالمات روانی زندگی م داره از دست میره و خراب شد ؟😞انقد تاثیر گذار بود 

خودم هم افسردگی دارم که ریشه دارِ (دلیل م داشته) و طولانی شده ،هم وسواس فکری ،استرس اضطراب ...پیش زم ...

ببینید هرکسی ممکنه براش پیش بیاد افسردگی اما مهم اینه که نزاری بیشتر از یه دوره کوتاه تو اون وضعیت بمونی، اگر بخام واقعیتو بهتون بگم درمانش و رسیدن به حال خوب یه پروسه زمانبریه خود من چندسال تلاش کردم و شاید چندصدتا کتاب خوندم تا تونستم برسم به حال خوب الانم و زندگی مفید و مطمعنا نمیتونم با چنتا جمله زندگی شمارو زیرورو کنم اما خب میخام اینو بگم زندگی اون دنیای سیاه و تاریکی که تو ذهنتون هس نیست شما یروز حالت خوب باشه دنیارم قشنگتر میبینی، خوب و بد زندگی فقط تو ذهن ماست، همه چیز از دوس داشتن خودت شروع میشه با پذیرش خوب و بدت با شناخت خودت، با دونستن اینکه هیچی نمیدونی و هرروز باید بهتر شی و یاد بگیری چون لذت بخشه اگاهی و حال خوب، حرف زیاده نمیشه تجربیات چندساله در مورد موضوعات مختلف رو اینجا نوشت اما خب چنتا راهکار میگم لااقل سعی کنین یه مدت بهشون عمل کنین اول اینکه مجازی رو خیلی کمش کنین برا شروع مثلا دوساعت در روز برا کل تلگ و وات و اینستا و نی نی سایت، هرروز یکی دوقسمت سریال فرندز ببینین و بخندین، برا خودتون تایمارو بیس دقیقه بیس دقیقه تقسیم کنین تا تمرکزتون رو لحظه باشه تو این بیس دقیقه ها میتونین کتاب بخونین، فیلم ببینین، ورزش کنین، نظافت کنین، اشپزی کنین همراه با موزیک خوب و.. فکر کردن رو کمش کنین بخصوص به گذشته و اینده، درگیر دیگران نباشین، از هیچکس هبچ توقعی نداشته باشین،موزیک غمگین گوش ندین، اخبار نبینین، عملگرا باشین من اینارو گفتم نگین فایده نداره فاصله انجام دادن با ندادن یه کار فقط پاشدن و شروعشه، متعهد باشین به چارچوبا وقتی میگم دو ساعت مجازی اگر مردینم بیشتر از این تایم نرین سمتش اگر نتونستین مقاومت کنین حذف کنین برنامه هاشونو هفته اول سخته عذاب میکشین اما عادت کنین بهش حالتون خیلی بهتر میشه، خودتونو با دیگران مقایسه نکنین شما جوونید و یه عمر وقت دارین واس بهتر شدن، هر چند روز با یه دوست برین بیرون یا تلفنی بحرفین، هرروز یکم زبان و رمان بخونین با کم شروع کنین رفته رفته بیشتر کنین، کتابای رشد فردی بخونین برین طاقچه رو نصب کنین اشتراک طاقچه بی نهایت بگیرین اکثر کتابای پرفروش هس بخونین از اونجا کتاب خوندن مهترین کار برا پیشرفت و رشد شخصیته، اپیکیشن کست باکس رو نصب کنین و هرروز حداقل نیم ساعت پادکست گوش بدین با پادکستای مجتبی شکوری شروع کنین،یه چک لیست روزانه بنویسین واس خودتون و هرکدومو انجام دادین تیک بزنین و تایمشو بنویسین، هرروز چندخط افکار و احساساتتون رو بیارین رو کاغذ، چنددقیقه دراز بکشین با یه اهنگ اروم رو دم و بازدمتون تمرکز کنین تا ذهنتون اروم بگیره.صبحا سحرخیز باشین و سعی کنین کارایی که سختتونه رو اول صبح انجام بدین. به تغذیه تون برسین قهوه و سبزی و دمنوش و میوه و ورزش اینا باسه تو برنامه هر روزتون. باور کنین اگر به حال خوب برسین حتی دوس ندارین یه لحظه ی این زندگیم از دست بدین.حال خوب بیشتر از رضایت درونی میاد رضایت درونیم از عمل کر ن در راستای ارزشا و زندگی مفید میاد پس سعی کنین تنبلی و بی مسئولیتی رو بزارین کنار و بزورم که شده عمل کنین به اینا. یه هفته اینایی که گفتمو انجام بدین میبینین تاثیرشو. 

کاربر آقا هستم
ببینید هرکسی ممکنه براش پیش بیاد افسردگی اما مهم اینه که نزاری بیشتر از یه دوره کوتاه تو اون وضعیت ب ...

اول از همه خیلی ممنونم که انقد وقت و حوصله گذاشتید و نوشتید ،لطف کردید 

حدس میزدم که خودتون م درگیرش بوده باشید چون اونایی که خودشون تجربه افسردگی دارن میتونن بهتر درکش کنن ...

چند بار خوندم نوشته تون و اسکرین م میگیرم که داشته باشه م 

اول درمان م، روان شناس م میرم ،سعی میکنم تکلیف هایی که داده رو انجام بدم .

راستش درسته بیرون اومدن من از این افسردگی چند ساله زمان میبره درد میکشم،این درد اجتناب ناپذیره اما حداقل این درد، در جهت رشد باشه ،نه درد افسردگی نه بی خیالی و راحتی به درد نخور که عمر و تباه میکنه و میشه حسرت... 

این چیزا برا یِ آدم عادی آره چیزی شاید نباشه ،برا افسرده انگار شاخ غول شکوندنِ ... .سختی داره فشار جسمی و روانی داره اما دارم سعی میکنم هر جوری که هست،با هر زحمتی ،با سرعت کم ،با خستگی با کم اوردن ،پا پس نکشم و ادامه بدم ،چون این وضعیت فعلی چیزی 

برام  نداره ،اوضاع بدتر میشه که بهتر نمیشه ،همینجوری شم کهنه و طولانی شده و سخت ،هر چی زمان بگذره، عمر هم از کف میره، سخت تر هم میشه ،ممکنه درگیرها و مشکلات روانی و جسمی بیشتر (هر چند الان م کم نیست )پیچیده تر بشه و به جاهای باریک برسه ،تو نقطه ای م که راهی م نمونده ،جز اینکه به داد خودم برسم ،تنها نقطه امید هم این بین خداست ،که تو خلاها ،نتونستن ها ،سختی ها ،تاب آوردنها ،نشدنی ها از نظرم ،کمکم کنه ... 

دستی دستی چند سال از عمر جوونی م از دست رفت ،شاید بخاطر چیزهایی که اصلا ارزشش رو نداشت ،اشتباه خودم ،شرایط و مشکلات دیگه ،کلا حساس بودن م ،همه دست به دست داد و .‌‌..،سختی و درد و رنج هایی رو کشیدم ،روزا و چیزایی و تنهایی و ...رو گذروندم که اصلا مال من نبود ، مستحق ش نبودم ،اما با افسردگی و وضعیت بد روانی شد ،حتی فکر به خودکشی و آرزوی مرگ و نبودن و خیلی چیزای دیگه ،وضعیت زندگی م اصلا جوری نیست که بخواد اینجوری باشه م ‌،اما رسیدم به این جاها ...منی که یِ آدم معتاد یا کودک کار یا حالا هر آدمی که اوضاع خوبی نداشت میدیدم ،میشستم غصه میخوردم و تو فکر میرفتم که چرا این آدما و زندگی شون ش داره تباه میشه و حیف میشه دلم می سوخت واقعا ،اما حالا این حس و به خودم دارم و دلم میسوزه ...خودم حیف شدم