سلام مم يه خواستگار دارم كه شرايطش خوبه اما متا سفانه قيافه ش دوس ندارم
فك ميكنم اگه بهش جواب مثبت بدم هم به اون هم به خودم ظلم كردم از طرفي شرايطش خوبه مادرم و پدرم راضين و ميگن خوبه نميتونم بهشون بگم جواب منفي بدن
شما بودين با اين شرايط ازدواج ميكردين
كلا قيافه براتون مهمه يا نه؟؟؟
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیمچی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
ولی در کل قیافه مهمه بالاخره یه عمر میخوای نگاهش کنی ، هرروز جلو چشمته😶
عاره مهمه😔
قیافه خوبش عادی میشه اما بدش نه، اگر متوسط یا خوبه اره اگر بده نه.
قيافه ش ضايع نيس ولي خوبم نيس
مشاورا میگن همون اول اگه عاشق چشم و ابروش نشدی اشکال نداره ولی قیافه طرف نباید هم جوری باشه که ازش ...
من فقط يه جلسه ديدمش نميدونم شايد اينقد لاغر بود بد بنظر ميومد
چون خانواده ش خوب بودن بله گفتم اما قیافه ش به دلم نمینشست اوایل نامزدی که به اخلاق هم اشنا نبودیم و این شرایط بدتر کرده بود و من چند بار از پیشش فرار کردم چون دوسش نداشتم ( چن بار در ماشین باز کردم و دویدم فرار کردم از دستش.. خدا منو ببخشه الان میگم چقد دیوانه بودم ) بعد ازدواج کم کم عاشقش شدم الان انقدر دوسش دارم که شاید باور نکنی تک تک اعضا صورتش برام واقعا زیباست بخدا راست میگم بهش افتخار میکنم.. الان هم باردارم و خداشاهده دوست دارم که شبیه همسرم بشه
مهم اخلاق و خانواده ست اگه عاشقش بشی قیافه ش هم برات دلنشین میشه دقیقا اتفاقی که برای من افتاد