2777
2789
چرا عزیز خب ۹ سالگی تازه شروع میشه نگرانی نداره پسر من ۱۱ سالگی موی زاید کامل داشت الان نزدیک ۱۳ سال ...

از لحاظ رفتاری میگی اره لجباز و رو مخ میشن اما سالم باشن من هنه چیشک تحمل میکنم خدایا فقز ببرم دکتر بگه سالنه دیگه هیجی نمیخام

لطفاااا لایک نکنید لطفاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار می‌کنه مگه من پسرم یک سالشه استرس گرفتم

خود ارضاعی احساس میکنم داره ازش بدم اومده نمیدونم چکار کنم 😭😭 بهش هم تذکر دادم دست نزنه ولی گوش نداد 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
خود ارضا عی داره احساس میکنم 😖😖

مشاور

روانشناس

حتما ببرینش

اینا بخاطر جامعه وگوشی وماهواره و... هست

باهاش دوست باشین و نزارین خیلی با دوستای بزرگتر ازخودش باشه

بزارین باهاتون راحت باشه

باهاش حرف بزنینی اما سرزنش نکنین

خود ارضاعی احساس میکنم داره ازش بدم اومده نمیدونم چکار کنم 😭😭 بهش هم تذکر دادم دست نزنه ولی گوش ند ...

ینی متنفرم از بلوع و همین چیزاش ک سرربجه ها خصوصا پسرا میاد

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
خود ارضاعی احساس میکنم داره ازش بدم اومده نمیدونم چکار کنم 😭😭 بهش هم تذکر دادم دست نزنه ولی گوش ند ...

چند سالشه؟؟؟

همه پسرا دارن،اصلا خوب نیس،ولی خب چیکار کنه فشار روش زیاده،هرچقدم بگی بازم تاثیری نداره،زیاد سر ب سرش نذار

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers

وای عزیزم مستقیم نباید گفت فکر کنم از مشاور کمک بگیر و سعی کن سرگرمی یا باشگاه داشته باشه هرچند این کرونا گند زده. به زندگیمون 

حال بهم زنی نداره که بالاخره باید این مرحله رو هم رد کنن مهم این هست که باهاشون همراه ورفیق باشیم 

زیاد حساس نشو 

من الان پسرم ۱۷سالشه ولی یادم نمیاد از کی علائمش شروع شد

پسرمن ۱۴ سالشه ازپارسال علایم بلوعش شروع شد الان کامل به بلوغ رسیده.. ولی قدش‌کوتاهه..یعنی دیگه قدنم ...

ببرید دکتر حتما حتما با مکمل بالا می‌ره

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
پسرمن ۱۴ سالشه ازپارسال علایم بلوعش شروع شد الان کامل به بلوغ رسیده.. ولی قدش‌کوتاهه..یعنی دیگه قدنم ...

بخوانید از (افزایش طول قد با حجامت):

🔹️دانشمندان مي گويند: رشد بدن پس از بيست سالگي متوقف مي گردد و اين منجر به آن مي شود كه بدن نتواند از بخشي از خون فاسد كه در آن سم انباشه شده رهايي يابد.

🔹️مخصوصا در ناحيه كمر كه بدون تحرك است. با افزايش گلبولهاي پير در خون، گردش خون دچار مشكل مي شود و در نتيجه كاركرد ديگر دستگاههاي بدن نيز دچار مشكل مي شود.

🔹️به همين سبب براي خلاص شدن از خون فاسد  توصيه به حجامت مي كنند.

➕محل حجامت افزايش قد ساكرال كمر است و خوردن ٧ بادام خام صبحانه ها.

حجامت كمر ساكرال در افراد كمتر از ١٧ سال باعث افزايش ١٠ تا ١٢ سانتي قد ميشود.

دکتر محمودی

@world_he

مشاور روانشناس حتما ببرینش اینا بخاطر جامعه وگوشی وماهواره و... هست باهاش دوست باشین و نزارین خی ...

اصلا دوستی نداره فقط تو گوشیه و بازی میکنه نمیدونم چطوری این چیزا رو یاد گرفته 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻