2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دوستی نداره فقط تو گوشیه و بازی میکنه نمیدونم چطوری این چیزا رو یاد گرفته 

بچه های الان رو نشناختین

خیلی چیزا بلدن که پدر مادرشونم بلد نیستن

خودارضاییم تا مطمئن نشدین قاطع نگین

اگه حموم رو طولانی میکنه دلیل برخود ارضایی نیست خواهرم

بله..ولی کاری میشه کردحالا که  دیگه به بلوغ رسیده  ؟

اره ببرش یه چکاپ بشه،من خواهرم با اولین پریودی مادرم بردتش،ک دکتر پریودیشو قطع کرد

ببرش فوقش اینه ک راهی نداره اصولا دارو میدن به تعویق بیوفته

شما و پدرش قدتون کوتاس؟

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
بچه های الان رو نشناختین خیلی چیزا بلدن که پدر مادرشونم بلد نیستن خودارضاییم تا مطمئن نشدین قاطع ن ...

امروز متوجه شدم دست به میزنه بهش داشت با گوشی بازی میکرد بعد بدو رفت تو دستشویی و خیلی دیر کرد دیگه فهمیدم داره این کارو میکنه نمیدونم چه جوری بهش بگم اگر به باباشم بگم میترسم دعواش کنه یا اونم بدش بیاد 😔

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
امروز متوجه شدم دست به میزنه بهش داشت با گوشی بازی میکرد بعد بدو رفت تو دستشویی و خیلی دیر کرد دیگه ...

دعوا کنین پنهانی میکنه

پس‌دعوا‌چاره کار نیست

حتما بایه مشاور یاروانشناس مشورت کنین

چون اگه واقعا خودارضایی باشه خیلی آسیب میبینه بچه

هم روحی هم جسمی

حال بهم زنی نداره که بالاخره باید این مرحله رو هم رد کنن مهم این هست که باهاشون همراه ورفیق باشیم&nb ...

چجوری الان؟ 

ارضا میشه؟! 

من پسرم 12سالشه نعوذ داره و شبا خودش میماله ب همجا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
پسرمن ۱۴ سالشه ازپارسال علایم بلوعش شروع شد الان کامل به بلوغ رسیده.. ولی قدش‌کوتاهه..یعنی دیگه قدنم ...

چجوری میدونی کامل ب بلوغ رسیده؟ 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍