2777
2789
اینا همه طبیعیه مشکلاتیه که اکثر بچه ها دارن اما راه حلش فقط نظم دادن به کارهای روزانتون هست

درگیری ذهنی آرا ولی وسواس خیلیا ندارن واقعا آزار دهندست روانشناس هم رفتم ولی دوباره برگشت

گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد!؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دیر نشده دختر ۱۰_۱۱ماه کمه؟ خنده داره واقعا خیلیا رو می شناسم با پایه خیلیییی ضعیف تو همین ت ...

اخه کسی نیست کمکم کنه هر چقدر دنبال مشاوره خوب گشتم پیدا نکردم 

همشون فقط پول میگیرن 

متاهلم و.... 

شرایطم سخته 

حرفات امیدوارم کرد عزیزم مرسی 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
دوست داشتی باهم بخونیم 

شما کجایی 

باشه فقط من دنبال مشاورم 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

بچه ها من تیزهوشان بودم دام پزشکی قبول شدم من کلی مشاور و جزوه و این ها داشتم یعنی تجربه هام زیاده میدونم اگر دیر شروع کردین یا سطحتون پایینه کمکتون کنم تضمینی ترازتون رو از ۴۰۰۰ این ها ب ۶۰۰۰ میرسونم خواستید یک هفته رایگان کار میکنیم اگر خواستید ادامه بدید

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

من دیگ دلم نمیخاد ب کنکور فک کنم اما از اونجایی ک رتبم واس چیزایی ک انتخاب کردم اوکی نیست نباید بیخیالش بشم چون ممکنه منو سمتش سوق بده  چیکار کنم خدایا خودت بمن کمک کن من خ خستم

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
من دیگ دلم نمیخاد ب کنکور فک کنم اما از اونجایی ک رتبم واس چیزایی ک انتخاب کردم اوکی نیست نباید بیخی ...

اهدافت قشنگ تر از این حرفاست مگه نه؟ اینکه رویاهاتو زندگی کنی خیلی قشنگتر از ایناست درسته؟

این کاربری دست دو نفر هست
اخه کسی نیست کمکم کنه هر چقدر دنبال مشاوره خوب گشتم پیدا نکردم  همشون فقط پول میگیرن  مت ...

من ۲۳ سالمه

یک عالمه مشکل دارم

میخوام کنکور ۱۴۰۱ شرکت کنم

برای ریاضی و فیزیک کلاس شرکت کردم

فکر نکن اوضاع مالیم خوبه

از همه چیزم زدم و پول کلاس رو جمع کردم

ولی کلی امید و انگیزه دارم

مطمئنم قبول میشم

اگه هزینه شو داری میتونم مشاور خیلی خوب یا مدرس خیلی خوب بهت معرفی کنم

اینم بدون مشاور یا مدرس یه درصد ناچیزی بهت کمک میکنه

همهههه چی به خودت بستگی داره

اگه بهترین مشاورم داشته باشی ولی تلاش نکنی موفق نمیشی

اگه بهترین مدرس باشه ولی تو خوب نخونی و کلی تست کار نکنی موفق نمیشی

راستی امسال چند نفر که متاهل بودن و بالا ۲۸ سال

و حتی بعضیاشون بچه داشتن کنکور دادن و رشته های تاپ قبول شدن😉

توم میتونی عزیزم

لطفا به خودت و توانایی هات اعتماد کن

خدا هواتو داره

نترس و تا آخرشو برو

اینو بدون مسیر پر پیچ و خمی روبروته

روبروی هممونه

ولی ما قوی تر از این حرفاییم

مشکلات برای همه هست

موفق باشی عزیزم💛

آبادان 

اهاا

اوکیه فقط من نمیدونم باید از کجا شروع کنم