2777
2789
عنوان

کیا تو روستا زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 71 پست

عزیزم منم دختر روستام، درسته بعضی چیزارو خانوادع ها میگن ولی بخاطر فکر مریض ادمایی که بیرون خونن

من خودم دانشجوی شهر دور هم بودم ، تنها میومدم و میرفتم کسیم مشکل نداشت توی خانوادم

البته ما فاصلمون با شهر فقط ۴ دیقس

خانوادمم مخالف ازدواج تو سن کم بودن همیشه ، ینی کل فامیلمون اینطورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد هم‌کلاسی‌های دانشگاهم افتادم که توی تابستون غصه‌شون می‌شد برگردن روستاشون و دوست داشتن بمونن.

:(

شما عزیزم حتما کنکور بده، درس بخون، مجبورن موافقت کنن با ادامه تحصیلت. ان‌شاالله سال بعد شاید دانشگاه‌ها حضوری باشه. 

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
فامیلای ساکن روستا دارم ولی از مایی که توشهریم متمدن تر و بافرهنگ ترن

با فرهنگ خیلی داریم.  اونا هم اسیر همین تفکراتی هستن 

هیچ کس پیش قدم نمیشه برای اصلاحش

هیچ کس راضی نیست. 

هیچ کس

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 
نه  تازه شده بخش اینجا بقیه روستا ها زیر نظر اینجاست ولی هنوز این تفکرات مسخره روستایی وجود دا ...

از مطالبی که گفتی 

متوجه شدم سخت گیریهای غیر لازم میشه...

ولی چادر حجاب برتر است

نه اینکه هر کی چادر سرش کنه خوبه و اونی که چادر سرش نکنه بد...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
من روستا زندگی نمیکنم  ولی فکر نکنم همه روستا ها ایتجوری باشه

ما وضعیتمون بهتر بقیه جاهاست چون تقریبا بخش شده. 

بقیه روستاهای کوچیک تر همینه وضعشون

تا زندگی نکنی نمیفهمی

کدوم روستاییی الان دیگه روستاها هم اینجوری نیستن شما خانوادت فکر کنم اینجوری فکر میکنن که شهر هم بی ...

خانواده من نسبت به بقیه خیلی بهترن

برای کاری شهر میایم اصلا هیچ کاری بهم ندارن از لباس و ارایش و... 

ولی تو محیط روستا چون همه همو میشناسن میگن رعایت کن

بنظرم برو تا عادت کنند به دخترای دیگه ام بگید اینکارو بکنند

خاله من همین کارو کرد

به شدت خانم با فرهنگ و روشنفکری هست. 

دوره ی قبل کاندید شورا شد چون چادر سر نمیکرد خودشون انصرافشو رد کردن. 

بخش دارمون یه فرد ریشوی بسیجی هست که از همه بدتره

با فرهنگ خیلی داریم.  اونا هم اسیر همین تفکراتی هستن   هیچ کس پیش قدم نمیشه برای اصل ...

شما پیش قدم بشو

چادرتو بردار ولی یه مانتو درست و‌درمون بپوش.

واسه خودت قدم بزن دوچرخه‌سواری کن

برو خرید.

مطمئن باش کار اشتباهی نیس که بخوان‌پشت سرت حرف بزنن .چی دارن بگن اصلا؟فلانی رفته تنهایی سوپری؟

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
فقط بت میگم برو دانشگاه ک دوربشی از این وضع،چون نمیتونی تحمل کنی همچین وضعی 😐پس ب ازدواج باشون فک ن ...

به هیچ عنوان من اینجا نمیمونم

اجازه نمیدم برای آیندم تصمیم بگیرن به هر قیمتی شده از این جهنمی که برامون درست کردن میرم. 

من تو شهر به دنیااومدم و بزرگ شدم و ازدواج کردم ولی الان مجبورم بعد سی سال زندگی تو روستای پدرشوهرم ...

من توام یا تومنی؟؟؟ 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️