2777
2789
عنوان

کیا تو روستا زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 71 پست

بله روستا اکثرا اینطورین من تو شهرم ولی خانواده همسرم روستا زندگی میکنن منم بخاطر شغل همسرم دوسه سال میرم روستا زندگی کنم بیخیال سختش نگیر

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

عزیزم دنیای ما دنیای خفقان و ظلم هست تو شهر هم زندگی کنی بیماران جنسی زیادن و مردم عقب افتاده تو شهرم همینه قرمز بپوشی خرابی صورتی بپوشی جلفی 

مشکل از سیستم فاسد و خفقانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تویه شهر کوچیک زندگی میکنم 

ولی با این وجود فامیلامون که توی روستاهستن دختراشون دانشگاه شهرای دور رفتن 

و ازادی دارن 

باید ببینی خانوادت چطورین 

تو بخون انشالله قبول شی میری یه شهر دیگه 

افکار که کهنه باشه روستا و شهر نداره همه جاها امکانش هست

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
روستاهای طرف ما که فکر نکنم از این خبرا باشه... اهل سنتید؟

نه 

تازه شده بخش اینجا بقیه روستا ها زیر نظر اینجاست ولی هنوز این تفکرات مسخره روستایی وجود داره. 

95 درصد دخترا و خانوما با اجبار اینجا چادر سر میکنن

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 

😬نه بابا اصلا این طوری نیست 

یکی از دوستان من توی روستاست پسره خواهراش هم در ارتباطم 

خیلی اوپن هستن خواهراش همه تحصیل کرده هستن و کار میکنن و تهران زندگی میکنن بالای ۲۵ خستن هنوز ازدواج نکردن یکیشون ازدواج کرده توی سن ۲۷ سالگی 

حالا بر عکس من که توی شهر زمدگی میکنن با یه خانواده تحصیل کرده این قدر محدودم که خدا میدونه

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir

من تو شهر به دنیااومدم و بزرگ شدم و ازدواج کردم ولی الان مجبورم بعد سی سال زندگی تو روستای پدرشوهرم با قرض و وام خونه بسازم و موقتا اونجا ساکن بشیم تا ببینیم بعد چی پیش میاد! من محدودیتای شما رو نخواهم داشت ولی شما رو هم کاملا درک میکنم! روستا مثل زندان میمونه به هیچ چی دسترسی نداری و جایی هم بخوای بری باید یکی همراهت باشه تنهایی خطرناکه واسه خانومای جوون ولی انقد گرونی شده مجبوری میخوایم اونجا خونه بسازیم از اجاره نشینی خلاص بشیم! دریتو بخون رتبه ت خوب باشه میذارن بری دانشگاه دیگه مثل قدیما هم نیست

روستای ما هم اینجوری توضیح دادین یاد خودم افتادم ...رو مخ پدر مادرت کار کن از روستا برن شهر ...

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

این دیگه روستا نیست زندگی انسانهای اولیست😐

بد تر از اون

پسرا همه جور امکانات دارن اینجا

از باشگاه بگیر تا زمین فوتبال و پارک و همه چی

دخترا ولی نه

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید