2777
2789
عنوان

کیا تو روستا زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 71 پست
شما پیش قدم بشو چادرتو بردار ولی یه مانتو درست و‌درمون بپوش. واسه خودت قدم بزن دوچرخه‌سواری کن بر ...

بخدا در موردش حرف زدن اسونه

اینجا بدون چادر نمیشه بیرون رفت اون وقت من برم دوچرخه سواری؟ 

خودمم بخوام خونوادم اجازه نمیدن

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 
منم میگم باز خیالمون راحت باشه یه خونه ای داریم که صابخونه جوابمون کرد یا سر پیری بریم توش! الانم مو ...

ما الان تهرانیم داریم میایم روستا زندگی کنیم ب کسی بگم باورش نمیشه😂البتع شوهرم تو همون روستا داره کسب و کار راه میندازه اصلا ب این ک فک کنی شوهرت میاد تهران پول جمع میکنه خونه رهن کنه فک نکن اصلا خونه کمتر از 100میلیون رهن گیر نمیاد اونم تو پایین ترین نقطه تهران اگه بیاد کارگری کنه ک بماند هزینتون دوتا میشه سعی کنید تو روستا کسب راه بندازید

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونواده من اجازه نمیدن.  اطرافیان منم رفتن

پس خانواده نمی‌ذارم وگرنه روستای ما ک. همه روستاهای اطراف همه ها تحصیل کرده آن و دختر و پسر الان سمت ما برعکسه میرن کارگری ولی بچه شونو حتما دانشگاه میفرستن 

بخدا در موردش حرف زدن اسونه اینجا بدون چادر نمیشه بیرون رفت اون وقت من برم دوچرخه سواری؟  خود ...

عزیزم اگ ب حرف نی نی سایتیا گوش کنی باید ابرو حیثیتت رو بزاری زیر پا چون من محیط روستارو دیدم متوجهم چی میگی سعی کن با شرایط کنار بیای تا دانشگاه قبول شی بری و یه ازدواج موفق کنی مطمعنم اینده شما روستا نیست با همچین طرز فکری ک دارید❤️

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
چقدر ناراحت کننده اصلا باورم نمیشه تو قرن ۲۱ اوضاع این باشه ولییی خب شما که خانوادت بافرهنگ ترن با ...

اکثرا اینجا پسرای جوون سوپری دارن.  هر کدومم 10 تا از دوستاشون همیشه در مغازه ولو هستن

الان من برم هم خودم معذب میشم.  همم پشت سرم میگن این خودش میخواد هی بره خودشو نشون بده

بخدا میگن اینارو.  برای کوچک ترین حرکتت حرف در میارن

گفتن اینکه " بگن،  حرف مردم برات مهم نباشه" راحته ولی من دارم اینجا با این تفکرات زندگی میکنم.  نمیتونه برام مهم نباشه

ما الان تهرانیم داریم میایم روستا زندگی کنیم ب کسی بگم باورش نمیشه😂البتع شوهرم تو همون روستا داره ک ...

تا پارسال ساکن تهران بودیم الان اومدیم شهرستان و تو شهر خونه اجاره کردیم و مانتو و لباس زیر فروشی باز کردم! شوهرم بخاطر کمر دردش و عمل دیسک دیگه نمیتونه کار سنگین بکنه نهایتا اونجا کار نگهبانی ای چیزی پیدا کنه بره! تو روستا نزدیک پدرشوهرمیم و شوهرمم نباشه احتمالا بیشتر اوقات خونه ی اوناخواهیم بود و خرج خونه نخواهیم داشت! شاید بشه یکم پس انداز کرد اطراف تهران مثل مرکز شهر شهریار آپارتمان گرفت! شهریارو خیلی دوس دارم اونجا هم بودیم چندسال

عزیزم اگ ب حرف نی نی سایتیا گوش کنی باید ابرو حیثیتت رو بزاری زیر پا چون من محیط روستارو دیدم متوجهم ...

خوشحالم که حداقل شما درکم میکنید

خیلی از دوستام اصلا به این چیزایی که من میگم فکرم نمیکنن

اصلا براشون عادی شده...  پذیرفتن

اما من نمیتونم. نمیتونم با این طرز تفکرات و رفتارا کنار بیام

دارم زجر میکشم بین اینا

اکثرا اینجا پسرای جوون سوپری دارن.  هر کدومم 10 تا از دوستاشون همیشه در مغازه ولو هستن الان من ...

درک‌ میکنم

بله درست میگی

ولی، شما نسل جوون میتونین فرزندان خوبی بار بیارید که همچین تفکراتی نداشته باشن و کم کم جامعه رشد کنه...

امیدوارم زودتر بتونی از اونجا خارج بشی و رشد کنی✨

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

تا پارسال ساکن تهران بودیم الان اومدیم شهرستان و تو شهر خونه اجاره کردیم و مانتو و لباس زیر فروشی با ...

منم همین دور اطرافم نزدیک شهریار چقد زندگیت نزدیک بودبه زندگی من امیدوارم اتفاقای خوبی برامون بیوفته یکم از دغدغه های زندگیمون کم شه

درک‌ میکنم بله درست میگی ولی، شما نسل جوون میتونین فرزندان خوبی بار بیارید که همچین تفکراتی نداشته ...

بله الان خداروشکر کمی بهتر شده

تقریبا خانوما پشت ماشین میشینن اینجا و داخل ماشین چادر سر نمیکنن

خودمم همینطور

قبلا دخترا از 12 به بعد باید چادر سر میکردن الان دیگه تعدادشون کم شده

نسل جدید اینجا خیلی سخت نمیگیرن بهشون