2777
2789
عنوان

آشنایی قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 51 پست
خواهرم میگه خانم سابقش نمیاد بگه آره تقصیر من بوده و.‌‌.‌خیانت کردم .حرف شما کاملا درست  

خوب اگه برین به طرف بگین درباره شما اینو گفته معلومه گردن نمیگیره و بهشهم برمیخوره !

حداقلش اینه میتونید بفهمید اخلاقش چجوریه مثلاً تو دعوا دست روش بلند کرده خسیس بوده یا نه ، شکاک بوده یا نه 

با کمال احترام به نظرم کار اون آقا اصلا درست نبوده گفته خیانت کرده، بالاخره اون طرف آبرو داره و یه مدت همسرش بوده من از این کارش حس خوبی نگرفتم

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
حالا خواهرم میگه خواستگارش مشتاقه و خیلی به سمت خواهرم کشیده شده تقریبا در هفته دو یا سه روز همو میب ...

با چند بار دیدن که نمیشه گفت چجور ادمیه ...چون مرد یه موجود زبون بازه ...هر کاری می تونه بکنه با اون زبونش ..حتی خام کردن زن ...

مهم اینکه مرده دو رو نباشه ...

من خودم مردی رو میشناسم ..که وقتی زنشو می بینه قربون صدقه اش میره ولی پشت سر زنش هر کاری می کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه زنی خیانت کرده باشه قطعا پست و دروغگو هم هست و قطعا راستشو نمیگه باید از یه آشنا بپرسه

خواهرم همینو میگه .اون خانم ازدواج کرده و از اقوام خواستگار هست که قطع رابطه کردن باهاشون.قضیه خیانت رو هم کامل واسع خواهرم تعریف کرده 

خوب اگه برین به طرف بگین درباره شما اینو گفته معلومه گردن نمیگیره و بهشهم برمیخوره ! حداقل ...

گفته که رو حجاب حساسه ولی خانم سابقش رعایت نمیکرده و اختلاف زیاد داشتن البته که قضیه خیانت رو فقط به خواهرم گفته و توضیح داده و تاکید کرده که تو جمع و خانواده چیزی گفته نشه 

خواهرم همینو میگه .اون خانم ازدواج کرده و از اقوام خواستگار هست که قطع رابطه کردن باهاشون.قضیه خیانت ...

یه تحقیق هم بکنین از یه شخص بی طرف که نه طرف خانومه باشه نه طرف آقاهه ولی لطفا از اون خانومه نپرسین

اون که ۱۰۰ درصد نمیاد بگه من خرابکاری کردم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
من همش فکر میکنم که آدم شکاکی باشه این رو چطور بفهمه؟

شکاک بودن یعنی بی اعتمادی و دوست نداشتن کافی ......

چون اگه کسی عااااشق واقعی باشه حتما اعتماد کامل داره پس نیازی به شکاکی نیست 

گفته که رو حجاب حساسه ولی خانم سابقش رعایت نمیکرده و اختلاف زیاد داشتن البته که قضیه خیانت رو فقط به ...

الان این مسئله کمی نیست هرجا می‌خوان برن شاید سر لباس و فلان بحث پیش بیاد، گفتین بچه هم داره و واقعاً چهارده سال زندگی مشترک خیلیه ممکنه همش مقایسه و کنه یا هرچی، به نظرم یع ذره بیشتر رو این قضیه فکر کنید شرایط زندگی با این آقا با یه بچه خیلی پیچیده و سخت میشه

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
این رو معرفش  گفت و خودشم تائید کرده بود معرف دوست و همکار پدرمه‌.فعلا قضیه رو رسمی نکردیم که ب ...

اینم چون  زن قبلش خیانت کرد،،، ممکنه خواهرت رو اذییت کنه خیلی مراقبش باشه خیلی رفت و آمداش روچک کنه

اینم چون  زن قبلش خیانت کرد،،، ممکنه خواهرت رو اذییت کنه خیلی مراقبش باشه خیلی رفت و آمداش روچک ...

خب اگه اینطور باشه سخت میشه براشون.من تنها راهی که به ذهنم اومد اینکه مشاوره بگیرن چون واقعا سخته بخوان هر دو شون ضربه بخورن