سلام من امسال خیلی بدشانسی آوردم بچم تازه یکساله شد ک فهمیدم زیر شکمش یه غده س شهرمون کوچیکه بردمش اینجا دکتر نفهمیدن چیه مجبور شدیم ببریمش مشهد چن روز اونجا درگیر دکترو سونوگرافی تا گفتن ک یه غدس ک اگ برداشته شه بهتره و۵تومن هزینش میشه پول نداشتیم وبرگشتیم باز بقیه گفتن بچس چنتا دکتر دیگه ببر تشخیص اشتباه ندن بعد یه هفته وپرسوجو برا پیداکردن دکتر خوب دوباره رفتیم مشهد ودکترش فرستاد سونو وگف باید عملشه کاراشوبکنین فردانوبت عمل بگیرین این غذه بزرگتر میشه بعدهم هزینش بالاس هم عملش سخت تر میشه براش شبو رفتیم خونه یکی از اقواممون ومن تا صب گریه میکردم صب من توماشین موندم شوهرموآبجیش رفتن کارای بستریشو انجام بدن بعد یه رب برگشتنو گفتن هزینشو گفتن ۹میلیون فعلا بریزین ب حساب تا بعد ترخیص باز اگ هزینه ای اضافه هم شد باید بدین واااااای چ حالی شدم گریم گرف دیگه سه تاییمون گوشیارو برداشتیمو زنگ زدیم اینور اونور یکی یه تومن داد یکی پونصد یکی ۸۰۰خلاصه جور شدو عمل کردیم چقد گریه کردیم وحرص خوردیم چون نداشتیمو دستمون جلو بقیه دراز بود خوشبختانه عملش خوب بودو برگشتیم تا چن مدت بیکار بود تا باز رف سرکار گفتیم یواش یواش ۲۰۰ ۳۰۰تومن کنار بزاریمو شرو کنیم قرضامونو بدیم ک دوتامون کرونا گرفتیم وسه هفتس بیکاره وقتیم کرونا گرفتیم ورفتیم برا دارو هاش نفری ۱ونیم داروهاشد دیگه اصلا حالم داش از خودم شوهرمو زندگیم بهم میخورد زنگ زدیم ابجیش اون یکمشو داد داداشامم نفری۵۰۰ ریختن ب کارت ک باز جورشدودارو گرفتیم نمیدونین وقتی شوهرم از توداروخونه زنگ زد ک چیکار کنم پول داروها انقد شده چ حالی شدم بلند بلند گریه کردم ک آخه خدا توک خودت میدونی میبینی تو چ شرایطی هستیم الان چیکار کنیم باز ب کی روبندازیم تا نزدیک اومدن شوهرم گریه کردم تا صدای موتورش اومد خودمو جم کردم اما دلم میخاس گلوشو بگیرم خفش کنم ک دارم انقد ب خاطرش سختی میکشم اما باز باخودم گفتم اون چیکار کنه طفلک همه تلاششو داره میکنه سکوت کردم
اولا کاش خدا ب هیییییییچکس درد نده اگ هم خاس بده ب کسی بده ک پول داشته باشه خودشو مداوا کنه برا یه مرد خیلی سخته پول قرض گرفتن
دعا کنین بتونیم خودمونو از آب بکشیم خسته شدم از فکر بدهیا