2777
2789
منم ۶ ماهه اقدام با تنبلی تخمدان فعلا هیچی به هیچی به نظر من برو‌دکتر ببین چرا پریودت نامنظمه

علائمت چی بود

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری یکاری کنم که نفهمه میخوام باردار شم بدبختیم یکی دوتا نیس ک

خب چرا وقتی دوس نداره میخوای بچه دار شی😑😑😑😑😑اون بچه باید صددرصد توسط پدر و مادر خواسته بشه عزیزم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
شوهرم بچه دوس نداره میخوام گولش بزنم😂

والله همشون نمیدونم چرا اولش بچه دوس ندارن ولی به محض اینکه به دنیا بیاد با دنیا عوضش نمی کنن

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
بدون اطلاع شوهرت؟! خب کار درستی نیست

اخه میدونی چیه عموهای شوهرم هیچکدوم بچه دار نمیشن این مسله بینشون ارثیه منم میترسم

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...
والله همشون نمیدونم چرا اولش بچه دوس ندارن ولی به محض اینکه به دنیا بیاد با دنیا عوضش نمی کنن

اخ گفتی دقیقا همینه

علائمت چی بود

پریود نامنظم فقط😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خب چرا وقتی دوس نداره میخوای بچه دار شی😑😑😑😑😑اون بچه باید صددرصد توسط پدر و مادر خواسته بشه عزیز ...

اخه میگه کرونا بره بعد الان همه میدونن کرونا هیچ وقت نمیره

منم تنبلی شدید داشتم با همون چیزای گیاهی درمان شدم بعد از دوسال دکتر رفتن 

عزیزمم خداروشکر

چه چیزای گیاهی؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

هی روزگار

هیچکی به اندازه من واسه باردارشدن انتظار نکشید  ، خداروشکر بالاخره خداوند عزیز لطفشو شامل حالم کرد و باردار شدم  تو هفته ی هفتم هستم برام دعا کنید که سالم باشه و صدای قلب کوچولو پاکشو به زودی زود بشنوم .

برای تک تک تون دعا میکنم بزودی زود دامنتون سبز بشه 

هر سوالی هم دارید از من بپرسید من یک کتاب تجربه هستم