2777
2789
اخه میگه کرونا بره بعد الان همه میدونن کرونا هیچ وقت نمیره

اگه میتونی واکسن بزن بعد اقدام کن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
هی روزگار هیچکی به اندازه من واسه باردارشدن انتظار نکشید  ، خداروشکر بالاخره خداوند عزیز لطفشو ...

میشه برام یه صلوات بفرستی این ماه باردار شم

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی روزگار هیچکی به اندازه من واسه باردارشدن انتظار نکشید  ، خداروشکر بالاخره خداوند عزیز لطفشو ...

ایشالله خیره عزیزم بسلامتییی

من چطوری شوهرمو قانع کنم بچه دارشیم بعد این ک من پریودیم همش یک یا دوروز عقب جلو میشه علائم تنبلیه؟

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...
مثلا چند روز

اوایل از هفت هشت روز تا ده روز کم کم به ماه کشید منم الان به ده روز که میرسه یا قرص میخورم یا سوزن میزنم بیاد صبر نمیکنم ببینم خودش کی میاد

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
ایشالله خیره عزیزم بسلامتییی من چطوری شوهرمو قانع کنم بچه دارشیم بعد این ک من پریودیم همش یک یا دور ...

دو روز جلو یا عقب مشکل خاصی نداره باز یه چکاپی بکن

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
عزیزمم خداروشکر چه چیزای گیاهی؟

دوسین روزی دوقاشق غذا خوری شب و صبح 

عرق فراسیون شبی نصف استکان برای منظم شدن پریود و رفع تنبلی تخمدان 

شیره خونساز دو قاشق باضافه دو قاشق سویق کامل ناشتا 

من بعد دوسال یه ماه اینا رو مصرف کردم باردار شدم  

اوایل از هفت هشت روز تا ده روز کم کم به ماه کشید منم الان به ده روز که میرسه یا قرص میخورم یا سوزن م ...

اخی عزیزم درست میشه 

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...

مشکلتون چی بود عزیز من تنبلی دارم😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
دانشجوام یه ماه دیگ میزنم 

خب پس نگرانی نداره.ب شوهرت بگو اتفاقا دوران کرونا بهترین موقع برای فرزند آوریه😁کاری نداریم که.من الان دومیمو باردارم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
دوسین روزی دوقاشق غذا خوری شب و صبح  عرق فراسیون شبی نصف استکان برای منظم شدن پریود و رفع تنبل ...

مرسییی عزیزم حاجت روا بشی