2777
2789
من اسید فولیک ویتامین ای و قرص امگا 3 می‌خورم بعد 8 ماه اقدام این ماه قرص دوفاستون میخورم

بعضیا همون ماه اول باردار میشن 🤒🤒

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردای اتمام پریودی شروع کن

چطوری یکاری کنم که نفهمه میخوام باردار شم بدبختیم یکی دوتا نیس ک

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...

منم ۶ ماهه اقدام با تنبلی تخمدان فعلا هیچی به هیچی

به نظر من برو‌دکتر ببین چرا پریودت نامنظمه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
اخه پریودیم نامنظمه از کیت هم استفاده میکنم اصلا درست نمیگه زمانو نمیدونم چه کنم

از شب ۱۰ تا ۲۰ ی شب درمیون اقدام کن ب کیت کار نداشته باش

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
شوهرم بچه دوس نداره میخوام گولش بزنم😂

برو رو مخش  گولش که نمیشه بزنی. 

البته بگما بچه داشتن واقعا زحمت داره وسخته باید امادگی ذهنیوروحیش را هر دوتا تون داشته باشید

سلام عزیزم من بعد از دو سال درمان باردارشدم الان هفت هفته ام .قبل از بارداری فولیک اسید 

ویتامین D3 هزار واحد روزی یه دونه می‌خوردم 

ولی در اصل منو دارو گیاهی درمان کرد 

دوسین روزی دو قاشق صبح و شب 

عرق فراسیون روزی نصف استکان 

شیره خونساز دو قاشق باضافه دو قاشق  سویق کامل ترکیب می‌کنی ناشتا میخوری با توکل ب خدا   حتما حتما نتیجه میگیری شک نکن ن