2777
2789

خانمای گل 😍

خیلی مهم این موضوع ⛔⛔⛔

حتما به اشتراک بگذاریم و بیشتر راجع بهش تحقیق کنیم و به کودکانتان بیاموزید و به انتخاب فرزندان دختر و پسر احترام بگذاریم و این مهم که در مورد محارم کودک نیز باید بهش دقت کرد هم در خاطر داشته باشید 🌹که خدای نکرده مورد آزار ... قرار نگیرند ، این بحث گسترده ای هست که نیازمند توجه بیشتر بخصوص در این زمانه هست .

دقت کنیم که ⛔خدای نکرده سهل انگاری ما عواقب جبران ناپذیری بدنبال نداشته باشد .⛔⛔⛔

در آخر برای سلامتی خودتون و فرزندانتون صلواتی بفرستید ☘️🧿❤️🧿

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

در ادامه عکس 💚💚

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اون حرفهای زشت واقعا اشکالی ندارد😑

درود بی پایان بر نی نی سایتی های عزیز 🏵اسمی که انتخاب کردم خیلی میره زیر سوال که حالم خوب نیستو انرژی منفی داره و...... نه حالم بد نیست خیلیـــ هم خوبممم دارم در حال زندگی میکنم و لذت میبرم اسمی پیدا نکردم اینو گذاشتم 😐😊حالام پاک نمیشه🤣🌹🌹

واقنی اسماشونوبگیم؟اخه من حتی روم نمیشه پیش شوهرم بگم‌ ب بچه چطوریادبدم ک....ی...ر

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

وایی اون حرفا فحشن فحششش

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

اینم از آموزششون،تورو خدا ببین چی یاد مادرا میدن

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

این بحث خیلی گسترده هست گلم 

از یه زمانی به بعد باید اسامی درست رو یاد بگیرند 

حتما برای توضیح بیشتر با مشاور کودکان صحبت کنین 

این بحث خیلی گسترده هست گلم  از یه زمانی به بعد باید اسامی درست رو یاد بگیرند  حتما برای ...

خودشون وقتی بزرگ شند میفهمن

درود بی پایان بر نی نی سایتی های عزیز 🏵اسمی که انتخاب کردم خیلی میره زیر سوال که حالم خوب نیستو انرژی منفی داره و...... نه حالم بد نیست خیلیـــ هم خوبممم دارم در حال زندگی میکنم و لذت میبرم اسمی پیدا نکردم اینو گذاشتم 😐😊حالام پاک نمیشه🤣🌹🌹

من فعلاکه ۵ماهس میگم بومبول😍😍😍اخه واقعنم بومبوله کوچولووو😍😍😍😍ولی فک نکنم بزرگ شداین اسمارویادش بدم.البته بقبه مطالب خوب ومفیدبودمرسی اسی

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
واقنی اسماشونوبگیم؟اخه من حتی روم نمیشه پیش شوهرم بگم‌ ب بچه چطوریادبدم ک....ی...ر

دوست گل 

مبحث جن ...سی خیلی گسترده هست 

من نمیگم این مورد رو ، علم روانشناسی کودک هست که ذکر میشه باید از یه سنی اسامی درست رو یاد بگیرند.

حتما تحقیق کنین خودتون