2777
2789
عنوان

داستان من و عشقم و ... بیاین براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 128 پست

خیلی اصرار میکرد و خیلی توجه داشت بهم دنبال هر فرصتی می گشت تا با من صحبت کنه اما من روی خوش نشون نمیدادم ...بعد از سه ماه کم کم مهرش به دلم افتاد و چند باری باهاش صحبت کردم

🥰🥰🥰😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتک کاری؟ 😂یا حسین منم یکی بخوابونه 🙁😂

بعضی خانما میگن زود بگو میخام برم بچمو بخوابونم اون یکی میگ میخام شوهرمو بخوابونم من میبینم کسی نیست ن بخوابونمش ن بخوابونتم پ خودم واس خودم 😂اما نمیدونم چرا چموشم

چند بار که باهاش صحبت کردم دیدم برعکس ظاهر نه چندان گیراش دل مهربونی داره و فوق العاده باحاله از ته دلم عاشقش شدم و اونم ازم خواست بیام خواستگاری از اونجایی که روم نبود به مادرم بگم به خواهرم گفتم و وقتی فهمید کیه به شدت مخالفت کرد و ازم خواست باهاش کات کنم منم همین کارو کردم

🥰🥰🥰😇
عدو شد سبب خیر  حلالت باشه  🤣💋💋

😂💙

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
بعضی خانما میگن زود بگو میخام برم بچمو بخوابونم اون یکی میگ میخام شوهرمو بخوابونم من میبینم کسی نیست ...

اخییی😂منم خوابم نمیاد بی کار و علاف اومدم نی نی سایت

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

مسدودش کرده بودم اما اون ول کن نبود و از یه شماره دیگه تماس میگرفت باز باااش چت میکردم ایندفعه واقعا عاشقش شدم اونم بشدت عاشقم بود و همین منو خوشحال میکرد اینم بگم شوهر سابقم بشدت بی عاطفه و بی احساس بود اما عشقم برعکس خیلی احساساتی و عاطفی و رمانتیک

🥰🥰🥰😇
چند بار که باهاش صحبت کردم دیدم برعکس ظاهر نه چندان گیراش دل مهربونی داره و فوق العاده باحاله از ته ...

وا چرا خواهرت مخالفت کرد؟ 

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

بهم قول داد تمام گذشته رو برام جبران کنه و برای دخترم پدری کنه باز هم از من خواست با خانوادم صحبت کنم ایندفعه به مادرم گفتم و بهش سپردم به خواهرام نگه اما مادرم خواهرام رو درجریان گذاشت و باز هم اونا مخالفت کردن خیلی سخت و شدید حتی دعوام هم کردن

🥰🥰🥰😇

خواهرم که سالها پیش منو مجبور کرد با برادرشوهرش ازدواج کنم و باعث و بانی همه بدبختیام بود حالا دوباره سد راهم شده و مدام ازم میخواد که منصرف بشم حتی تهدیدم کرد به برادرام میگه جریانو )برادرام بشدت تعصبی هستن)

🥰🥰🥰😇