2777
2789
عنوان

داستان من و عشقم و ... بیاین براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 128 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زورم بخودمم نمیرسه گاهی کارم ب کتک کاری میرسه اینقدر ک کودک درونم بیخوابه😂ولی بیا حالا ی کاریت می ک ...

کتک کاری؟ 😂یا حسین منم یکی بخوابونه 🙁😂

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

خب

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
زورم بخودمم نمیرسه گاهی کارم ب کتک کاری میرسه اینقدر ک کودک درونم بیخوابه😂ولی بیا حالا ی کاریت می ک ...

مرسی قربونت 

خدا خیرت بده 

❤️من فقط رو پا خوابم میبره 🤣🤣🤣🤣

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
مرسی قربونت  خدا خیرت بده  ❤️من فقط رو پا خوابم میبره 🤣🤣🤣🤣

امضات چه به دل نشست ازش استفاده کنم برا مخ زنی 😂

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده