2777
2789

تو مشهد بچه ها اگه مطمعنید

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدم یه خانمی شماره مارو بدون اجازه به همه میده ماتاحالا ندیدیم این خانومو هرکس و ناکسی زنگ میزنه بعضیاشون خیلی بی ادبن ادم خوب هم هستن بعضیا ولی انقدر کارش زشته این خانم معرف که بدون اجازه معرفی میکنه که حد نداره

از طرف اجازه بگیرین خب

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یه خانمی سایت ادم و حوا رو معرفی کرده تو امضاش، مرکز معتبری هست و همه جارو شامل میشه، شما تو فرمی که پر میکنی میگی مشهدی ام و مشهدی میخوام. بنظرم برای مجردها که تصمیم ازدواج دارن خوبه که ثبت نام کنن

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
من مشهدم یه خانمی شماره مارو بدون اجازه به همه میده ماتاحالا ندیدیم این خانومو هرکس و ناکسی زنگ میزن ...

یکی اینطوری زنگ زده من برگشتم به خانومه میگم میشه بگین کی شماره منو به شما داده نگفت داشت پشت تلفن منو نصیحت میکرد حالم به هم خورد ازش پرو.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...